CHP Burdur adayı Ali Orkun Ercengiz: Gençlere verdiğimiz sözlerin arkasındayız!

CHP Burdur adayı Ali Orkun Ercengiz: Gençlere verdiğimiz sözlerin arkasındayız!
28 Mart 2024 10:15

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Açık Mikrofon Gençlik Buluşması’na katıldı.

 

 

CHP Burdur Gençlik Kolları tarafından Burdur Belediyesi İstasyon Park’ta Açık Mikrofon Gençlik Buluşması düzenlendi. Toplantıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, CHP Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Anıl Gün ve üniversite öğrencileri katıldı.

 

 

Gençlerin sorularını yanıtlayan Başkan Ercengiz, “Genç arkadaşımız sizleri temsilen 3 genç arkadaşımız bu dönemde belediye meclisinde olacaklar. Genç arkadaşlarımız sizlerin sorunlarını yaşayıp hissederek bunları bizlere aktararak çözüm noktasında belki kendi fikirleri belki de sizlerin bizlerle buluşmasında bizlere yardım edecekler. Sizlerin yaşıtı bir oğlum var. Zaman zaman siyasi ve dünya görüşü ile ilgili tartışmalar yapıyoruz. Şunu biliyorum ki siz bizden daha analitik düşünüyorsunuz. Biz size göre bir tık daha duygusalız. Bazen duygusal açıdan bakabiliyoruz. Bazen beni o kadar acımasız sert bir şekilde eleştirebiliyor.

 

 

Yaklaşık 32 yıl önce biz de sizin gibi ailemizden sevdiklerimizden ayrı yüksek öğreniminizi görmek, meslek sahibi olabilmek üzere kendi şehrimizin dışında başka yerlere gitmiştik. İzmir’de öğrenimi tamamladım. Yani hemen hemen aynı durumdayız. Maddi olanaklarımız sınırlı. Bir otobüs bilet parasının, yemekhanede yemek yemenin, hafta sonu bir yerlerde oturup yeme içme faturasını bedelini ancak 1 ay sürede anca kapatabilirsiniz. O yüzden sizlerin neler yaşadığını hala yüreğimde hissediyorum. Bu akşam sizler ne sorarsanız sorun bütün samimiyetine cevap vermek istiyorum. Açık mikrofon konseptinde bir buluşma oldu. Siz sorun biz samimiyetimizle cevap verelim. Siyasetçiler olarak çok konuşuyoruz. Konuşmaktan yorulduk bıktık belki ama çalışmaktan yorulup bıkmadık. Daha çok çalışmak istiyoruz.” diye konuştu.