CHP Antalya Kepez’de danışma kurulu toplantısı boş salonda yapıldı!

CHP Antalya Kepez’de danışma kurulu toplantısı boş salonda yapıldı!
19 Ağustos 2018 09:26

CHP Antalya Kepez’de danışma kurulu toplantısı adeta bomboş bir salonda yapıldı.

 

 

AKP’nin yerel seçimlerin tarihini öne çekmeyi planladığı yüksek sesle dillendiriliyor.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu  olağanüstü kurultay için toplanan imzaları kabul etmeyip ardından “yerel seçimlere odaklanmalıyız” açıklamasını yapmıştı.

 

Bu açıklamaya rağmen CHP il ve ilçe örgütlerinin gerçekleştirdiği danışma kurulu toplantılarına katılımın yok denecek kadar az olduğu görüntülendi.

 

Bu fotoğraflar CHP Antalya Kepez danışma kurulu toplantısından:

1 2 3

 

Bu fotoğraflar gösteriyor ki CHP’nin hali içler acısı. Kılıçdaroğlu “yerel seçimlere odaklanmalıyız” açıklaması yaptığı halde merak ediyoruz: CHP bu ruhla mı yerel seçimlere girecek?

 

Kamber Atasoy isimli bir partili de yaşanan duruma böyle tepki gösterdi:

 



Öte yandan CHP’de ismini vermek istemeyen bir ilçe gençlik kolları başkanı da Haber 5N1K’yayaptığı açıklamada “Son yaşadığımız seçimlerden sonra Cumhuriyet Halk Partisi’ne karşı büyük bir antipati ve nefret gelişti. 17 yaşından beri Cumhuriyet Halk Partisi için mücadele ediyorum, Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birinde gençlik kolları başkanlığı yapıyorum evet, fakat CHP’den artık çok yoruldum. Gençleri partiye çekin diyorlar ama bütün yolları tıkıyorlar. Gençleri Cumhuriyet Halk Partisi’ne örgütlemek istiyoruz, partiye davet ediyoruz bize küfür ediyorlar” demişti.