CHP Ankara Adayı Yavaş, ilk seçim bürosunu çoşkuyla açtı!

CHP Ankara Adayı Yavaş, ilk seçim bürosunu çoşkuyla açtı!
8 Ocak 2014 14:45

Alçın: Melih Gökçek’in Balonu söndü. Yavaş: 30 Mart’ta imparatorluğu yıkacağız.

 

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ilk seçim bürosunu açarak faaliyete geçirdi. Burada konuşan CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, “Melih Gökçek’in balonu söndü’’ derken Mansur Yavaş da “30 Mart’ta bir imparatorluğu yıkacağız’’ dedi.

 

062

 

Mansur Yavaş’ın Konya Yolu üzerindeki ilk seçim bürosunu CHP Ankara İl Yönetim Kurulu ziyaret etti. Yavaş, Ankara İl Başkanı Zeki Alçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni kapıda karşılayarak “Hoş geldiniz’’ dedi.

 

Partililerin de ilgi gösterdiği ziyarette bir konuşma yapan İl Başkanı Zeki Alçın, “Aday olduktan sonra CHP’den filanca gelsin, şu gelsin gibi hava atarak TV’lerden konuşan Twetter hesabından mesajlar geçen, tweet İ.Melih Gökçek partisinin yeni bir aday arayışlarına girmesiyle balonu söndü, havası kaçtı’’ dedi.

 

092

 

“Seçimi kazanacak bir kampanya yapma hazırlığı içindeyiz’’ diyerek hazırlıklardan söz eden Alçın, ‘’Kampanya vesilesi olarak da olsa yeni bir evi açmış olduk. Bu evlerin sayısını arttırarak devam edeceğiz. İl Koordinasyon Merkezi’nin yeni yerinin kontratını bugün imzalıyoruz. CHP Genel merkezinden, ilçesine kadar bu seçim kampanyaları için gerekli her türlü önlemi alıyoruz. 30 Mart’ta seçimi kazanacak bir kampanya yapmanın hazırlığı içindeyiz. Bunun için inancımız var, maddi imkanlarımız var, organize yapacak yeterli kadrolarımız var’’ diye konuştu.

 

075

 

MELİH GÖKÇEK’İN BALONU SÖNDÜ

 

“AKP adayı tweet İ.Melih Gökçek’in 10-20 gün önce ‘CHP’nin şu ismi gelsin, falan isim olsun’ diye hava atan, mesajlar yazan, keseden bol bol atan bu kişinin birkaç gündür sesi soluğu çıkmıyor. Çünkü morali bozuldu, havası söndü’’ ifadelerini kullanan Alçın, şunları kaydetti:

 

“Tweet İ.Melih Gökçek’in, partisinin, bunun yerine başkasına bakalım, daha iyi bir aday çıkartalım arayışları moralini bozdu, demoralize oldu. Morali sıfır. CHP bir rüzgar yakaladı. CHP – Mansur Yavaş rüzgarını Ankara’da kimse durduramaz. Bu hareketi, bu dalgayı durdurmaya, bu rüzgarı kesmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Yeter ki, biz hata yapmayalım. 30 Mart’ta beklediğimiz başarı gelecektir.’’

 

076

 

İMPARATORLUĞU YIKACAĞIZ

 

Mansur Yavaş da yaptığı konuşmada, “30 Mart’ta bir imparatorluğu yıkacağız’’ diyerek, şöyle devam etti:

 

“Twitter üzerinden insanlarla tartışan ve sonra onları mahkemeye veren bir yaklaşım ile twitter hesabını kullanan değil, twitter’da Ankaralılarla diyalog kuran ve burada sorunları paylaşan insanlarla iyi bir diyalogla mesajlaşan anlayışla kullanacağız. Ankara’nın başkanı olacağım. Belli kesimlere hizmet götüren değil Ankara’nın en ücra köşelerine ayırım yapmadan hizmeti taşıyan anlayışla yöneteceğiz Ankara’yı, Başkentlilerle birlikte yöneteceğiz. Ankara bir marka başkent olacaktır “

 

105

 

YAVAŞ, CHP GÖLBAŞI VE ETİMESGUT ADAYLARIYLA BULUŞTU

 

Yavaş daha sonra, CHP’nin Gölbaşı adayı Ercan Şimşek ve Etimesgut adayı Mehmet Yula ile bir süre sohbet etti.

 

1111111111

 

mansur yavaş

 

DFF

 

1111

 

2222

 

33333