Bursa'dan Toroğlu'na Sert Yanıt

Bursa'dan Toroğlu'na Sert Yanıt
13 Aralık 2011 16:51

Erman Toroğlu’nun özel bir televizyon kanalında yayınlanan spor programında Bursaspor’a yaptığı benzetmelerine yeşil beyazlı kulüpten sert tepki geldi.

Erman Toroğlu’nun özel bir televizyon kanalında yayınlanan spor programında Bursaspor’a yaptığı benzetmelerine yeşil beyazlı kulüpten sert tepki geldi.

 

Bursaspor’un Fenerbahçe karşısında aldığı yenilgiye en ağır sözler yorumcu Erman Toroğlu’ndan geldi. Toroğlu’nun özel bir televizyon kanalında yayınlanan spor programında yaptığı yorumlara yeşil beyazlı kulüpten cevap geldi. Yönetim kurulu üyesi Selçuk Eren yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

“Kimsenin Bursaspor’un değerlerini hafife alacak, aşağılayacak söz söylemeye ne haddi ne de cüreti vardır. Bursaspor’umuzun şampiyonluğunu belli ki hala hazmedemiyorlar. Bu onların içine yer etmiş. Bursaspor’u böyle çirkin sözlerle hedef alan kişileri futbol kamuoyu içinde barındırmamalı. Reyting uğruna bu açıklamaları yapanlar elbet bir gün 16 Mayıs 2010’daki gibi gerçekle yüz yüze gelecekler. Takımımızın kritik bir süreç içinde olduğu bu dönemde Toroğlu’nun yapmış olduğu bu açıklamayı esefle kınıyor ve büyük Bursaspor’un onuruyla asla oynayamayacağını bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Kendilerini dev aynasında görenler aslında Bursaspor’dan ne kadar küçük olduklarını bir gün mutlaka anlayacaklardır.”

 

Toroğlu ne demişti?

 

Toroğlu’nun yine ağzının ayarı kaçtı

 

Bursaspor’un Fenerbahçe karşısında aldığı yenilgiye en ağır sözler Erman Toroğlu’ndan geldi. Toroğlu, Bursaspor’a üstü kapalı ‘peze..nk’ benzetmesi yaptı.

 

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu’nun yine ağzının ayarı kaçtı. Telegol programında, Bursaspor – Fenerbahçe maçını değerlendiren Toroğlu, Bursaspor’u resmen yerden yere vurdu.

 

Kabzımallığıyla bilinen Erman Toroğlu, Bursaspor’a skandal bir benzetme yaptı. Eskiden Bursa’dan hale şeftali geldiğini, o şeftalinin lakabının 10 numara olduğunu söyleyen Toroğlu, ‘Gelen şeftali iri olduğu için ona bir de peze..nk kellesi’ derlerdi dedi.

 

Ardından da bombayı patlattı: ‘Bursaspor da bugün tam bir şeftali spordu’

 

İşte Toroğlu’nun Bursa-Fener maçıyla ilgi değerlendirmeleri;

 

BURSASPOR ÖLMÜŞ BURSASPOR’UN AĞLAYANI YOK

 

Tek yönlü maç oldu. Bursaspor ölmüş ağlayanı yok. Yani ben böyle bir aciz Bursaspor takımını 6-7 senedir ilk defa seyrediyorum. Bu takımın bir sorunu var. Ya yönetim, teknik adam, ya teknik adam futbolcu sorunu var yoksa Bursa kadrosu bu futbolu oynayacak bir kadro değil.

 

ERTUĞRUL HOCA KAFASINDA BİR ŞEYİ BİTİRDİ

 

Belki de Ertuğrul Hoca kafasında bir şeyi bitirdi. Belki de Milli Takım Teknik Direktörlüğünü bekliyordu morali çok bozuldu. Ama kesin bir şey var, Bursalı futbolcularla, Ertuğrul’un arasında bir şey var. Bir kadro bu kadar isteksiz top oynarsa, bu takımda bir tuhaflık var.

 

AYKUT KOCAMAN’A DA UZANDI

 

Fenerbahçe rahat rahat çıktı sahaya futbolunu oynadı. Zaten Fenerbahçe’nin belli şekilleri var artık. Fenerbahçe’de Emre her zaman bir sorun. Bir sorun var Emre’de halledemiyorlar. Ama benim şaşırdığım nokta şu, sen teknik direktörsün, futbolcuya sinirlenip kabanını atıyorsun. Son derece yanlış bir olay. Acemi bir teknik direktörün yapacağı bir iş Aykut Kocaman’ın yaptığı. Bu hareket amatör kümede falan olur. Yarın sana futbolcu ayakkabısını fırlatırsa ne yaparsın?

 

Bursaspor belki bir şeye sığınabilir. Benim bir penaltım verilmedi diyebilir. Ama o penaltıya da sığınmasınlar. Bugün Fener, o Bursa’yı yener.

 

SKANDAL BENZETME

 

Eskiden bizim hale, Bursa’dan şeftali gelirdi. En iyi şeftali ’10 Numara şeftalidir’… Adı 10 numaradır onun. Şöyle büyük, ‘peze..nk kellesi’ derler onun bir adına da.

 

DHA