Bursa TOKİ'de yönetim kavgasını polisler engelledi!

Bursa TOKİ'de yönetim kavgasını polisler engelledi!
28 Mayıs 2013 13:20

Bursa’da, Hamitler TOKİ Konutları Yöneticileri ile site sakinleri arasında arbede polislerin araya girmesiyle önlendi.

Merkez Osmangazi İlçesi Hamitler mahallesinde bulunana TOKİ’ 2. Etap konutları sakinleri ile bugün gerçekleştirilecek genel kurul öncesi TOKİ yöneticileri ve site sakinleri arasında arbede yaşandı. Yöneticilerin kendileri haksızlık yaptığını ve yüklü miktarda gider masrafı çıkarttığını ifade eden site sakinleri, yaptıkları seçimle kendi yönetimini belirledi. TOKİ’den yönetimin kendilerine bırakılmasını isteyen site sakinlerine olumsuz cevap verilince kavga çıktı.

Çevik kuvvet ekiplerinin zamanında araya girmesiyle taraftar ayrılırken, kavgada bayılan bir kişi ambulansa hastaneye kaldırıldı. Site yöneticilerine tepki gösteren vatandaşlar uzun süre kendi aralarında da tartıştı.

Site sakinleri Isı ölçüm cihazları alım ihalesinde usulsüzlük yapıldığını bu yolsuzluğun kapatılmak istenmesi nedeniyle yönetimin kendilerine devredilmediğini iddia ettiler. Dar gelirli olmaları nedeniyle yöneticilerin hakaretlerine maruz kaldıklarını dile getiren site sakinleri, TOKİ yönetiminin de kendilerine devredilmesini istediklerini belirtti.