Bu ürünü satın alırken dikkat edin

Bu ürünü satın alırken dikkat edin
29 Ekim 2022 10:54

A101’de bir skandal daha… Milyonlarca insanın alışveriş yaptığı A101’de son kullanma tarihinin geçen bir ürün, tüm uyarılara rağmen satılmaya devam ediyor.

 

 

A101 market skandallarıyla gündemden düşmek bilmiyor. “Ucuz” olduğu gerekçesiyle vatandaşın uğradığı A101 markette son kullanma tarihi (SKT) geçmiş ürünlerin satışının yer yer satılması vatandaşı tedirgin ediyor.

İnsan sağlığının hiçe sayıldığı A101 markette bir kez daha SKT’si geçmiş ürünün raflarda satışa sunulması tepki çekti.

Milli Gazete’de yer alan habere göre, İstanbul Sultangazi’de yaşadığını söyleyen bir müşteri, tarihi geçmiş peynirin satıldığına dair görüntüleri sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaştı.

A101 markete tepkisini gösteren müşteri, “İstanbul Sultangazi’de bir şubenizde tarihi geçmiş peynir satılıyor. Ürünü alıp kasadaki arkadaşlara bunun tarihi geçmiş diyorum ama ertesi gün gittiğinde aynı ürün dolapta. Enteresan gerçekten. Sanırım müşterilerin farketmeden alıp gitmeleri bekleniyor.” ifadelerini paylaştı.

 

ŞİKAYETE DÖNÜŞ YAPILDI, İLGİLENİLMEDİ
A101 İletişim Twitter hesabından, müşterinin söz konusu paylaşımına verilen cevapta, “Merhabalar, şikayetinizle ilgili yardımcı olabilmek adına DM yoluyla şube ve iletişim bilgisi paylaşır mısınız?” denildi.

 

 

ÜRÜNÜN SATIŞI DEVAM EDİYOR

 
Müşteri ise A101’e cevaben yaptığı ikinci paylaşımında, “İş çıkışı uğradım aynı ürünün satışı devam ediyor. DM’den yazın dediniz ama bir işlem yapmadınız. Defalarca uyarmama rağmen tarihi geçmiş peyniri bir uyari olmadan satıyorlar. @sultangazibeled Yunus Emre mah. 571. Sokak A101” ifadelerine yer verdi.