Bodrum otellerinde 5 yıldızlı tatil

Bodrum otellerinde 5 yıldızlı tatil
2 Mart 2015 13:35

Tatilin ve eğlencenin adresi olan Bodrum sizi en eğlenceli yaz aylarında konuk eder.

 

 

Bodrum’da seçimlerinizi yapabileceğiniz ve en kaliteli hizmeti ile size hayalinizdeki yaz tatilini getirecek olan Bodrum otelleri arasından tercihlerde bulunmalısınız. Siz tercih edin, Bodrum’da dilediğiniz otel seçimleriniz ile hayat bulsun.

 
Bodrum otelleri özel yöresel lezzetleri size sunan, eğlenceli her bir plajı, barları ve daha fazla seçeneği ile sizin için en iyilerden olabilir. Bodrum’un eşsiz doğası sizin için en güzel deniz keyfini ve kaliteli plaj partilerini sunacaktır.

 
AegeanGarden Hotel Bodrum’un denize sıfır en iyi otelleri arasındadır.Hava alanına 13 km, şehir merkezine 17 km uzaklıkta olan otel, denize sıfır konumdadır.30.000 metrekarelik bir alana kurulu olan AegeanGarden her şey dahil hizmet seçeneği ile en iyi olanları sunmak ister. Sabah, öğle ve akşam yemekleri ile sizin için en özel lezzetler hazırlanır.

 
2 adet iskele ve kum sahili bulunan otelde Standart Oda ve Aile Odası bulunmaktadır. Aynı oda da 2 yetişkin 2 çocuk konaklayabilirsiniz.

 
Turgutreis’te bulunan AegeanGarden Hotel havuzu, plajı, mutfak zenginliği ve rahat oda seçenekleri ile erken rezervasyon fırsatları sunan oteller arasındadır. Dilerseniz 444 77 44 numaralı çağrı merkezinden otel detaylarına ya da merak ettiğiniz Bodrum otelleri hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

 
%45’e varan erken rezervasyon seçenekleri ile her zaman kalitesini ön plana çıkaracak, ünlülerinde yaz sezonu boyunca akın ettiği Bodrum’da kendiniz için birkaç seçim yapabilirsiniz. Nereye gideceğiniz, nasıl gideceğiniz ve daha fazlası ile siz de fırsatları kovalayabilirsiniz. En uygun seçenekleri ile her zaman seçimlerinizi yapabileceğinizi ve peşin fiyatı ile 9 taksit seçeneğini size sunacak olan fırsatları takip etmenizi tavsiye ederiz.

 
Tatil demek, eğlence demek. Ehh siz de eğlence için en uygun olanı ve kaliteli olanı tercih etmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Planlarınızı ne kadar erken yaparsanız, o kadar uygun fiyatlı tatil planlamış olursunuz. Bodrumdaki otellerde %35 indirimli tatil yapmak için http://www.gezinomi.com/oteller/yurt-ici-oteller/mugla/bodrum adresinde göz atabilirsiniz.