‘Bir tarafta halkçılar, bir tarafta rantçılar var’

‘Bir tarafta halkçılar, bir tarafta rantçılar var’
23 Mart 2024 10:30

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin İstanbul’da seçim çalışmalarına katıldığını hatırlatarak “Bir tarafta halkçılar, bir tarafta rantçılar var. İstanbul kararını verdi! Ekrem İmamoğlu’yla tam yol ileri!” dedi.

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün İstanbul’da AK Parti için seçim çalışmalarına katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya ‘üzüldüğünü’ söylemişti: “Zor durumda, Allah yardımcısı olsun.”

 

Özgür Çelik bugün, Twitter’dan ‘bütün saray kabinesinin İstanbul’da olduğunu’ belirterek şunları yazdı:

 

 

“Ekonomimiz bitik halde, maliye bakanı seçim çalışmasında, İnsanlar hastanelerden randevu alamıyor, sağlık bakanı seçim çalışmasında. Sokaklarda mafya cirit atıyor, İçişleri bakanı seçim çalışmasında. Deprem bölgesi hizmet bekliyor, çevre şehircilik bakanı seçim çalışmasında. Öğretmenler atama, çocuklarımız öğretmen bekliyor, milli eğitim bakanı seçim çalışmasında. Yargı çürümüş, anayasa hükümleri uygulanmıyor, millet adalet bekliyor, adalet bakanı seçim çalışmasında.

Bir tarafta devletin tüm olanaklarıyla seçim çalışması yapanlar var, bir tarafta milletin sevgisiyle, coşkusuyla yürüyen Ekrem İmamoğlu var! Bir tarafta milletin derdini bırakıp kendi koltuklarının derdine düşenler var, bir tarafta halkın derdiyle dertlenenler var! Bir tarafta halkçılar var. Bir tarafta rantçılar var. İstanbul kararını verdi! Ekrem İmamoğlu’yla tam yol ileri!”