Biker Deri Ceket Modelleri

Biker Deri Ceket Modelleri
28 Ağustos 2022 21:30

Satın aldığınız deri ceketleriniz ister kadın ister erkek olun bir deri ceket ile harika bir hava yakalamanızı sağlar. Hiçbir zaman modası eskimeyen bu deri ceketler, her sezon stil değiştirir ama hiçbir şekilde vazgeçilmezdir. Çünkü deri ceket, her zaman asaletin, inceliğin, zarafetin, lüksün ve şıklığın öncüsü olmuştur. Sonbaharın ve kışın gelmesiyle beraber dolaplarımızdan yerini üstümüze alan deri ceketlerimiz aslında birçok detayı barındırmaktadır. Deri ceketlerimiz doğal deri ya da suni deri olup olmamasına göre daha uzun veya daha kısa bir kullanım ömründe sahiptir. Hakiki deri ceket genel olarak daha uzun ve sağlıklı bir giyim sunarken, suni deriler ile yapılan ceketler daha sağlıksız ve kısa bir giyim sunar.

 

Doğal deri ile yapılmış ceketler, nefes alan bir özelliğe sahiptir bu sebeple suni deri ile yapılmış ceketler gibi terletme ve koku oluşumuna neden olmaz. Bakteri ve mikroplar da hayatta kalamadığı gibi son derece sağlıklı bir giyim süreci sunar. Rezonderi olarak sizlere doğal deriden tasarlayıp sunduğumuz erkek biker ceket ile havanıza hava katabilir ve daha sağlıklı bir ömür geçirebilirsiniz. Tasarladığımız erkek biker ceketler üzerinize tam oturacaktır ve kalitesini uzak mesafeden de belli edecektir. Suni deri ile yapılmış kalitesiz ceketler gibi solma, yıpranma gibi durumlar yaşatmayarak daha uzun ömürlü olacaktır.  Suni deri ceketler birkaç kimyasalın birleşmesi ile ortaya çıkarttığı deri benzeri yapı ile sağlığa zararlıdır ve kanserojen madde içerdiği bilinmektedir ancak doğal deri bu şekilde bir konu içermez.

 

Rezonderi olarak erkek müşterilerimize tasarladığımız hakiki deri ceketler haricinde kadın müşterilerimize de kadın biker deri ceket tasarladık. Kadınlara özel tasarladığımız deri ceketler ile her sezon stilinize hava katabilir ve gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Özellikle tasarladığımız hakiki deri ceketler suni deri gibi doğaya zarar vermemektedir. Suni derinin plastik tarzı bir kokusu olduğu gibi hakiki deri ceketin de ayrı olarak kendine has bir kokusu vardır ve kokusu keskin ya da ağır bir koku değildir. Rezonderi olarak tasarladığımız yumuşak ve üzerinize tam oturan ceketleri tercih ederek stilinize uygun olan hakiki deri ceketi dolabınıza ekleyebilirsiniz.