Batman V Superman adaletin şafağı

Batman V Superman adaletin şafağı
15 Aralık 2015 10:21

2016 yılına girmemize sayılı günler kala 2016 yılının mart ayında sinemaseverler ile buluşacak olan Batman v Superman Adaletin Şafağı filminin konusu henüz belli olmasa da fragmandan anlaşılacağı gibi filmde Batman ve Superman arasında kıyasıya geçecek olan bir mücadele sergilenecek gibi duruyor.

 

 

 

Filmin yönetmen koltuğuna efsane yönetmen Zack Snyder oturuyor, aksiyon, bilim kurgu, fantastik ve macera türünde 2016 ABD yapımı Batman v Superman Adaletin Şafağı izle  filmi 180 dakika boyunca seyirciyi ekrana kilitlemeyi hedefliyor. Filmin başrollerini Hanry Cavill, Ben Affleck, Jena Malone, Jeffrey Dean Morgan, Michael Shannon, Ezra Miller, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Laurence Fishburne ve Amy Adams’ın paylaştığı görülüyor. Filmin senaryosu ise Chris Terrio, David S. Goyer ve Jerry Siegel imzası taşıyor.

 

 

Frank Miller’in 1986 tarihli kitabından sinemaya uyarlanan film 2013 yazının bol gişeli Man of Steel’in devamı niteliğindedir. Bu defa Kara Şövalye ve Kripton gezegeninin süper çocuğu karşı karşıya gelerek beklediğinize değecek bol aksiyonlu izlerken yerinizde duramayacağınız bir film olan Batman v Superman Adaletin Şafağı HD İzle sizlerin karşısına çıkıyor. 2016 filmleri izle seçeneği ile siz değerli takipçilerimizi sitemizi ziyaret etmeye davet ediyoruz. Her zaman en son çıkan filmleri izle  için sizlere en harika ve en yaratıcı çözümleri sunan sitemizden yararlanabilirsiniz.

 

İzlemek isteyip de sırf yabancı film ve alt yazılı olduğu için izleyemediğiniz tüm filmleri Türkçe dublaj film izle seçeneği ile izleyebilme imkânı ve keyfini değerli takipçi arkadaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Biliyoruz ki birçok arkadaşımız alt yazılı film izlemekten farklı nedenler dolayı hoşlanmaz. Örneğin alt yazı okumaktan filmi kaçırıyorum diyebilir ya da alt yazı okurken gözlerim acıyor, uykum geliyor diyenler olabilir. Türkçe dublaj film izle seçeneğimiz tamda bu kişiler için sitemizin sunduğu eşsiz hizmetlerden biridir. Site olarak sizlerin hizmetine sunduğumuz film türleri oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Aksiyon, Animasyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Korku, Komedi, Macera, Psikolojik, Romantik, Tarih, Erotik, Gençlik, Aile ve Savaş filmleri olarak özetleyebiliriz. İzlemek istediğiniz filmi ister sinema izle seçeneği ile sitemizden izleyin isterseniz de filmi indirip arşivinize ekleyin. Site olarak hiçbir ücret ödemeden sinemayı ev ortamında rahatça izleyebilme imkânını sizlere hizliizlefilm.NeT olarak sunmaktan mutluluk duymaktayız.