Bahçeli’den EYT açıklaması: Ümit ediyorum ki bu yıl bitmeden bu yara kapanacak

Bahçeli’den EYT açıklaması: Ümit ediyorum ki bu yıl bitmeden bu yara kapanacak
4 Ekim 2022 10:56

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli’nin konuşmasından başlıklar şöyle:

 

 

“2023 yılında bir yanda cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü gururla kutlayacak, diğer yanda da tarihi nitelikteki iki imtihanla karşılacağız.
TBMM’de milletimizin beklenti ve taleplerini de birer birer yasalaştırarak hayata geçireceğiz. Bunlardan birisi hiç şüphesiz EYT’li kardeşlerimizin mağduriyetleridir. Ümit ediyorum ki bu yıl bitmeden bu yara kapanacak, bu adaletsizlik köklü bir çözüme kavuşturulacaktır.

MHP, hiçbir vaadinin altında kalmamıştır, Cumhur İttifakı hiçbir sözünü unutulmuşluğun karanlık mahsenine terk etmemiştir.

2023 yılına çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Kılı kırk yaran kuyumcu titizliğiyle, her ayrıntıyı düşünen, her imkânı seferber eden, her ihtimali dikkate alan basiretli bir kavrayışla çalışmalarımıza hız veriyoruz.

Bildiğiniz gibi güçlü siyaset, lider Türkiye, hedef 2023, siyasette yeni dönem cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi stratejik hedefler temasıyla 9 bölge toplantısı yapmıştık. 30 Ekim 2021 – 9 Aralık 2021 Adım Adım 2023 temalı çalışmalarını yurdumuzun tamamında gerçekleştirmiştik.

18 Şubat 2022 tarihinden itibaren üç etap halinde 29 Eylül 2022 tarihine kadar çalışmalarımızı hamdolsun başarı ile ifa ettik”