Aziz Yıldırım’dan CHP ilçe başkanına ŞİKE iması!

Aziz Yıldırım’dan CHP ilçe başkanına ŞİKE iması!
25 Ağustos 2016 14:55

2006 yılındaki Denizlispor- Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak, Fenerbahçe Başkanı Azizi Yıldırım, NTV’de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu ve o maçın hakemi olan Selçuk Dereli’yi hedef aldı.

 

 

 

Yıldırım programda, “Selçuk Dereli maçı 16 dakika uzattı, normal aynatsa şampiyonduk” dedi.

 

 

Selçuk Dereli bu açıklamaların ardından NTV’nin canlı yayınına bağlanmak istediğini ancak NTV’nin buna izin vermediğini yazdı.

 
İşte Selçuk Dereli’nin Aziz Yıldırım ve NTV için yazdığı tweetler:

 

 
1. Aziz Yıldırım, Denizli maçıyla ilgili hakkımda konuşmuş. Program devam ederken cevap hakkımı kullanmak istedim fakat NTV yayına bağlamadı.

 

 

2. NTV’nin beni yayına bağlamaması hiç şık olmadı. Öyle çamur at izi kalsın yapmak yok.

 

 

3. Aziz Yıldırım’a açık çağrı yapıyorum; istediği zaman istediği kanalda (buna NTV’de dahil) Denizli – Fenerbahçe maçını konuşmaya hazırım.

 

 

 

4. Aziz Yıldırım’ın o maçla ilgili algı operasyonu yapıp kendi hatalarını başkalarına yıkma anlayışını şiddetle kınıyorum.”

 

 

 

 

NOT: Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in koyu bir Fenerbahçe taraftarı ve hatta kongre üyesi olduğu bilinirken sağkolu ve sırdaşı Çankaya İlçe Başkanı Dereli’nin Fenerbahçe taraftarlarının en nefret ettikleri hakemler arasında olması da ilginç bir başka ayrıntı. Dereli ve Taşdelen o kadar yakınlar ki, Taşdelen 15 Temmuz’dan 1 ay önce darbeci Akın Öztürk ile birlikte açtıkları ve F-5 savaş uçağı monte ettikleri parkın açılışına yanında Dereli’yi de getirmişti…

 

 

56