Aziz Kocaoğlu: Değişimde ısrarcıyım Kemal Kılıçdaroğlu gitmeli

Aziz Kocaoğlu: Değişimde ısrarcıyım Kemal Kılıçdaroğlu gitmeli
2 Ekim 2018 09:04

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yerel seçimlerde aday olmayacağını dün açıkladı, Kılıçdaroğlu gitmeli çağrısmı yineledi.

 

 

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 24 Haziran seçimlerinin ardından CHP genel merkezine yönelik değişnn çağrısını yineleyerek, “O açıklamayı yaptığım gün ne düşünüyorsam bugün yine aynı noktadayım, yine değişimde ısrarcıyım. 31 Mart 2019 seçimlerinde aday olmama kararımı sîzlerle paylaşmak istiyorum. Bugün için en büyük arzum 15 yılın sonunda görevimi Cumhuriyet Halk Partili bir başka arkadaşıma devretmektir” dedi. Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezînde düzenlediği basın toplantısında, “Kumpasa geldik” diyen Kocaoğlu, 6 yılının emniyette, savcılıkta, nezarette, mahkemede, cezavinde geçtiğini, ızdirapla, gözyaşıyla sonunda tüm suçlamalardan aklanarak çıktıklarını, yaşadıklarından ders çıkarıp hep daha ileriye baktıklarını söyledi.

 

‘Kılıçdaroğlu gitmeli’

 

“24 Haziran seçimlerinden kısa bir süre sonra CHP genel merkeze yönelik bir değişim çağrısı” yaptığmı hatırlatan Kocaoğlu, partisinde acil bir değişimin zorunlu hale geldiği talebinde bulunduğunu, söz konusu değişimin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde gerçekleşmesinin partiye büyük güç katacağmı söylediğini, fırtınalara yol açan bu açıklamasının aslında çok açık ve anlaşılır olduğunu ifade etti.

 

 

Yeni Söz Gazetesi