AVM tacizcisi güvenlik kamerasına işte böyle yakalandı

AVM tacizcisi güvenlik kamerasına işte böyle yakalandı
21 Mart 2013 00:24

Aydın’da, bir alışveriş merkezinde 3 ayrı kadına cinsel tacizde bulunduğu güvenlik kameralarından tespit edilen 36 yaşındaki İ.M.K. polis tarafından gözaltına alındı.

 

 

 

 

Tacizde bulunduğu kadınların bulunamaması üzerine İ.M.K., savcının talimatı ile serbest bırakıldı.

 

Bir kurumda şoför olarak görev yapan İ.M.K., geçen 11 Mart’ta gittiği Emek Caddesi’ndeki bir alışveriş merkezinde, kalabalıktan faydalanarak, üç ayrı kadına cinsel tacizde bulundu. Taciz ettiği bir kadın tarafından da uyarılan İ.M.K., işyerindeki güvenlik kamerası tarafından görüntülendiğini farkedince, alışveriş mağazasından ayrıldı.

 

Bir süre sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen mağaza sahibi İ.M.K.’nin kadınlara cinsel tacizde bulunduğunu farkedip, görüntüleri polise verdi. Görüntüleri inceleyen polis, İ.M.K.’yi işyerinde gözaltına aldı. Yetiştirme yurtlarında büyüdüğü belirlenen İ.M.K., önce suçlamaları kabul etmezken, görüntülerin izletilmesinin ardından suçunu itiraf etmek zorunda kaldı.

 

İ.M.K.’nin, daha önce de görev yaptığı kurumun kampüsü ile Çakırbeyli Beldesi’nde de taciz olaylarına karıştığı ancak hakkında yasal işlem yapılmadığı tespit edildi. İ.M.K.’nin alışveriş merkezinde taciz ettiği 3 kadına ulaşılamaması ve hakkında şikayetçi bulunmaması nedeniyle polisteki ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.