Avenva Markets Almanya Şubesini Açıyor

Avenva Markets Almanya Şubesini Açıyor
30 Ocak 2023 22:05

Uluslararası piyasalarda işlem yapma olanağını sunan Avenva markets gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda ise yeni şubesini Almanya’da açıyor. Bu sayede firmanın hizmetlerinden daha fazla insanın yararlanması mümkün olmaktadır. Forex ve ECD yatırımlarını Avusturalya’dan almış olduğu lisans ile yaptırmaktadır. Lisans veren firma tarafından denetlenmekte ve verdiği hizmetlerin kalitesiyle de güvenilir olduğunu kanıtlamaktadır. Müşteri memnuniyeti odaklı olarak hizmet veren firmanın deneyimli ve eğitimli geniş ekibi bulunmaktadır.

 
Firma sektöre liderlik etmenin yanında verilen en prestijli ödülleri de toplamaya devam ediyor. 2022-2021 Tarihi ile en önemli ödülleri almayı verdiği kaliteli hizmet ile başaran firmanın müşteri sayısı da artmaya devam ediyor. Güçlü sermayesi, sağlam alt yapısı ve kullanıcı dostu ara yüzü ile deneyimli ya da yeni başlayan bütün yatırımcıların yüksek kazançlar elde etmelerini sağlamaktadır. Özellikle yeni başlayan kişiler için demo hesabı açma olanağı bulunuyor.

 
Avenva markets Neden Tercih Edilmelidir?

 
Avenva Markets tercih eden yatırımcılar kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri şekilde hizmet alabiliyorlar. Profesyonel ekibi ile firma 7/24 kesintisiz canlı destek vermektedir. Bu sayede tüm işlemlerin yapılmasında ihtiyaç duyulan destek alınabilmektedir. Güçlü sermayesi ile firmada yatırımların güvenle yapılması mümkün oluyor. Firmada açacağınız hesap ile alım satım işlemleri düşük dalgalı spreadler ile yapılabilmektedir. Aynı zamanda firmanın uzmanları tarafından yapılan analizlere ve ücretsiz sinyallere de erişim sağlanabilmektedir. Avenva markets firmasının müşteri sayısını sürekli arttırmasını sağlayan şu özellikleri olmaktadır.

 
• 700’den falza yatırım aracı sunması
• 7/24 yatırım ve çekim işlemlerinin yapılabilmesi
• Rekabetçi spread ve swap oranları
• Profesyonel yatırım hizmetleri
• Parti iadesi
• Swaplı ve swapsız hesap açılabilmesi
• Her yatırımda bonus alınması
• 70’ten fazla ödeme yöntemi

 
Avenva markets Kaldıraçlı İşlemlerde Hacim Lideri

 
Avenva markets kullandığı yüksek teknolojinin yanında güçlü sermayesi ile müşterilerinin kaldıraç işlemi yapabilmesini sağlıyor. Kişinin öz sermayesini kullanmadan yüksek kar getireceği düşünülen varlıklara yatırım yapmaları bu yöntem ile sağlanmaktadır. Firmanın müşterileri kaldıraçlı işlemleri güvenle yapabiliyorlar. Kaldıraçlı işlemlerin yapılmasında anlık ve dikkatli takip yapılması çok önemlidir. Ayrıca kısa zamanda yüksek kar getireceği düşünülen varlıklara yatırımın yapılması gerekir.

 
Yatırım firmasının müşterilerine verdiği çevrimiçi eğitimler, seminerler ile kaldıraçlı işlemlerin nasıl yapılacağını öğrenmek mümkün oluyor. Aynı zamanda uzmanlar tarafından yapılan analizler ve ücretsiz sinyallerden de yararlanılabilmektedir. Bu sayede doğru varlıklarla kaldıraçlı işlemleri müşterileri yaparak yüksek kazançlar elde edebiliyorlar. Kaldıraçlı işlemler genellikle döviz çiftleri, kripto para çiftleri ve vadeli işlemler piyasalarında daha çok yapılmaktadırlar.

 
En İyi Yatırım Kuruluşu Ödülü

 
Avenva Markets aldığı önemli ödüller arasında en iyi yatırım kuruluşu ödülü de bulunuyor. 2022-2021 tarihi ile alınan bu ödül ile firmanın verdiği hizmetin kalitesi de aslında bir anlamda tescillenmiş olmaktadır. Lisansını Avusturalya’dan almış olan firma bu şekilde çevrimiçi yatırım yapılmasını lisanslı olarak sağlıyor. 700’den fazla yatırım aracını müşterilerine sunmaktadır. Bu sayede yatırımcıların portföylerini farklı varlıklar ile oluşturabilmelerini sağlamaktadır. İşlemlerin ve yatırımların doğru şekilde yapılabilmesi amacıyla profesyonel destek vermektedir. Altyapısının güçlü olması ile işlemlerin hızla sonuçlandığı görülmektedir.

 
Yatırımcıların firmada hesap açmaları anından başlayarak destek almaları mümkün olmaktadır. Çevrimiçi yatırım yapma konusunda deneyim kazanmak için öncelikle demo hesabını açabiliyorsunuz. Deneyim kazandıktan sonra gerçek para ile alım satım işlemlerini yapmak istediğinizde de en güvenli yatırım yöntemlerini kullanabiliyorsunuz. 7/24 yatırım ve çekim imkanı bulunması firmanın sunduğu önemli avantajlar arasında yer alıyor. Lisanslı ve güvenilir olduğunu kanıtlayan düşük dalgalı spreadler sunan firmada siz de hemen hesabınızı açabilirsiniz.

 

Uzman danışmanlarımız tarafından detaylı bilgi almak ve finansal piyasalarda sizlerde ilerlemek için buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.