Araç Seramik Kaplamada Dikkat Edilecekler

Araç Seramik Kaplamada Dikkat Edilecekler
29 Temmuz 2021 13:50

Araç seramik kaplama konusunda dikkat etmeniz gereken birçok ayrıntılar bulunuyor. Bu işlem yüksek uzmanlık gerektirir. Bugün kaliteli hizmetler sunduğunu belirten birçok araç bakım firmalarını incelediğinizde gerçek anlamda garantili seramik kaplama yapmadığını görebilirsiniz.

 

 

Seramik kaplamada kullanılan hammadde kalitesi araç sağlığı korunması adına son derece önemlidir. Bu kapsamda firmamız en kaliteli seramik hammaddesi üzerinden seramik kaplama hizmeti sunuyor. İşletmemizden tüm araç modelleri için bu hizmeti alabilirsiniz.

Araç Seramik Kaplama Nedir?

Firmamız araç seramik kaplama hizmetini %100 garantili ve pratik bir şekilde gerçekleştiriyor. Bu kapsamda müşterilerimizin zaman kaybı yaşaması söz konusu değildir. Bunun haricinde seramik kaplama, parlaksı cam maddesi üzerinden gerçekleştirilen ve seramik hammaddesine sahip olan bir uygulamadır.

Bu uygulamamızla aracınızın tüm dış kısımlarını detaylı olarak kaplıyoruz. Seramik kaplama aracınızın boya ve dış yüzeylerinin her türden olumsuz etkenlere karşı korunmasını sağlar.

Seramik Kaplama Özellikleri Nelerdir?

Geniş özellikleri bulunan araç seramik kaplama bu sebeple en çok ihtiyaç duyulan araç bakım hizmetimiz arasında yer alıyor. Bu işlemin en belirgin özelliği aracınızın başta Güneş ışınları ve tozlar olmak üzere tüm etkenlerden korunmasını sağlamasıdır.

Bunun haricinde aracınıza şık bir ahenk katmada araç seramik kaplama hizmetimizden güvenle faydalanabilirsiniz. Çünkü seramik kaplama aracınızın daha parlaksı görünüm elde etmesini sağlar. Dolaysıyla aracınız eski model olması durumunda da yepyeni bir model görüntüsü katabiliyor.

Seramik Kaplamanın Avantajları

Birçok avantajları olan araç seramik kaplama bu bakımdan müşterilerimiz tarafından da diğer araç sürücülerine tavsiye ediliyor. Seramik kaplama aracınızın kalitesini yükseltir. Daha modern bir görünüm elde etmesini sağlar.

Firmamız bu işlemi kusursuz bir şekilde gerçekleştirdiğinden aracınıza maksimum uzak mesafeden dahi bakıldığında parlaksı bir dizayna sahip olduğu fark edilir. Seramik kaplama hizmetimizin en önemli avantajlarından biri de, düşük maliyet sunmasıdır. Bu bakımdan ekonomik yönden de tasarruf etmeniz mümkündür.

Sonax Detaylı İç Temizlik Aşamaları Nelerdir?

Sonax detaylı iç temizlik aşamalarımız toplamda 5 katalogdan meydana geliyor. Kir ve leke temizleme, klima kanalları temizliği, camların temizliği, bagaj iç temizliği ve ozonla dezenfekte yapılmasıdır.

Tüm bu 5 aşamalı kapsamlı araç temizlik işlemlerimiz doğrudan uzman kadrolarımız tarafından yapılıyor. Firmamız araç folyo kaplama kataloğunda yetkili ve deneyimli kadrolarımız üzerinden sunuyor.

Sonax Detaylı İç Temizlik Ve Sterilize Aracınıza Ne Gibi Faydalar Sağlar?

Sonax detaylı iç temizlik ve sterilize işlemlerimiz aracınıza birçok yönlerden yararlar sağlar. Araç içi temizliği mutlaka rutin ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmelidir. Fakat maalesef birçok araç bakım firmaları buna yeteri düzeyde özen göstermiyor.

İşletmelerin büyük bir kısmında yüksek teknolojili araç iç temizlik malzemeleri yer almıyor. Bu da araç içerisinin kusurlu bir şekilde temizlenmesine neden oluyor. Firmamız aracınız için detaylı iç temizlik en iyi malzemeleri kullanıyor. Klima cihazınıza zarar verilmeden kanalların kusursuz bir şekilde temizlenmesi söz konusudur.

Araç Folyo Kaplama Nedir?

Merak edilen bir diğer konu ise araç folyo kaplama konusudur. Folyo kaplama firmamız tarafından aracınızın dış yüzeylerinden uygulanır.

Bu özel uygulama adından da anlaşılacağı gibi folyo hammaddesi üzerinden yapılır. Folyo maddesi aracınızın özellikle zararlı Güneş ışınlarından korunması için en iyi korunma yöntemidir.

Araç Folyo Kaplama Neden Yapılır?

Firmamızdan araç folyo kaplama araçların dış etkenlerden korunması için yaptırılır. Gri renk tonlu en kaliteli folyo ile bu işlemi dakikalar içerisinde gerçekleştiriyoruz. Birçok detaylı iç temizlik firmalarında zaman kaybı yaşanıyor. Fakat işletmemizde bu durum söz konusu değildir.

Araç Folyo Kaplama İçin Püf Noktaları Nelerdir?

Firmamızdan araç folyo kaplama için önemli püf noktaları öğrenebilirsiniz. Bu aşamada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta araç folyo kaplama ile kaplanmasıdır. Bu kapsamda araç dış yüzeyi orijinal boyasının korunması sağlanır. Firmamızdan problemsiz bir şekilde detaylı iç temizlik hizmeti alabilirsiniz.