Anneler gününde tercih edebileceğiniz 5 hediye

Anneler gününde tercih edebileceğiniz 5 hediye
28 Nisan 2019 17:00

Mayıs ayının yaklaşmasıyla birlikte hayatımızdaki özel günlerin sayısı da artış gösteriyor. Bunların başında ise her yıl Mayıs ayının ikinci haftası kutlanan anneler günü yer alıyor. Hayatta bize karşı tüm iyi niyetini sergileyen annelerimiz için güzel hediyeler alıp, onları sevindirmek en büyük hayalimiz. Biz de bu yazımızda 2019 yılındaki trend olan anneler günü hediyelerini sizin için bir araya getirdik.

1- Kozmetik Ürünleri

Kozmetik ürünler, her yıl olduğu gibi bu yılda anneler için en fazla tercih edilen hediyeler arasında bulunuyor. Birbirinden hoş kokan parfümler ya da yaşlanma karşıtı kremler, en fazla tercih edilen anneler günü hediyesi alternatifleri arasında. Siz de bu geniş ürün yelpazesi fırsatından faydalanıp, anneler günü için kozmetik ürünlerden oluşan bir hediye sepeti oluşturabilirsiniz.

2- Fincan Seti

Annelerimizin bazı konulara ne kadar özen gösterdiğini hepimiz biliyoruz. Bu konulardan birisi de gelen misafirlere en hoş eşyalar ile sunum yapmak oluyor. Özellikle kısır günü, altın günü gibi günlerde en hoş fincanlar, en hoş tabaklar kullanılır. Siz de anneler gününde hoş bir fincan seti alarak annenizi mutlu edebilirsiniz. Ayrıca sık sık kullanılabilecek olan bu fincan setleri, her seferinde sizi hatırlatacak eşsiz bir detay olmaya aday.

3- Çiçek

Çiçekler her zaman anneler gününde en önemli alternatiflerden biri olmuştur. Onlarca farklı çiçek arasından annenizin en sevdiği çiçeği kullanarak ona hoş bir sürpriz yapabilmek oldukça kolay. Üstelik farklı bir şehirde yaşıyorsanız da yine çiçekler, en iyi yardımcınız olacak. Çiçek siparişi konusunda ise en önemli nokta zamanlama oluyor. Örneğin, İstanbul çiçek siparişi vereceğiniz zaman, seçtiğiniz çiçeğin doğru bir vakitte annenize ulaşması oldukça önemli. Türkiye’nin en yeni çiçek sipariş sitesi olan Osevio ise bu konuda yardımınıza koşuyor. İstanbul çiçekçi hizmeti olmak üzere birçok şehir için hizmet veren site ile her gün aynı gün teslimat kalitesini deneyimleyebilirsiniz.

4- Tatil Bileti

Eğer bu anneler gününde farklı bir hediye arıyorsanız tatil biletlerini mutlaka değerlendirmeniz gerekiyor. Sizin için her gün çabalayan ve her an yanında olan anneniz için hoş bir tatil planı yapmak ve onun günlük hayatın stresinden kurtulmasını sağlamak, verebileceğiniz en büyük hediye olabilir.

5- Kıyafet

Her ne kadar klasik bir hediye olarak görünüyor olsa da anneler günün kahramanlarından birisi de kıyafetler. Onlarca farklı kıyafet modeli arasında dilediğinizi seçerek uygun bir hediye yaratabilirsiniz.