Ankara’da En Güvenilir Proje: Park Mozaik!

Ankara’da En Güvenilir Proje: Park Mozaik!
1 Mart 2020 09:35

Evler, insanların yaşamlarının en büyük zamanlarını geçirdikleri alanlardır. Kişiler her ne kadar sosyalleşmek amacı ile dışarı çıkma ihtiyacı da duysa, eninde sonunda dönüp dolaştıkları yer evleridir. Bu sebeple evlerin yaşam kalitesini yükseltecek özellikler ile donatılmış olmaları oldukça önemlidir. TEPE İnşaat ise hem yeni emlak projeleri hem de genel konut projeleri alanında önceliğe yaşam standartlarını yükseltmeyi koymuş bir firmadır. Bu firma ile aynı prensipleri edinmiş olan bir diğer firma ise MESA Mesken’dir. Bu iki de firma bir araya gelerek yeni bir yaşam alanı projesi ortaya çıkarmışlardır. Bu projenin Ankara konut projeleri alanında en az bahsi geçen firmalar kadar “dev” olduğunu söylemek mümkündür.

 

Toplam 75 bin metrekarelik bir alana yayılan Park Mozaik projesi, yeni emlak projeleri alanında  ses getirmeyi başarmış olan bir projedir. Diğer Ankara emlak projeleri ve Ankara konut projeleri ile kıyaslandığında hem daha geniş bir alana yayılmış olan hem de içerisinde ihtiyaç duyulabilecek bütün unsurları barındıran bu projenin detayları ise aşağıda verildiği gibidir.

Park Mozaik’in Proje Künyesi şu şekildedir:

  • 1 Adet 1+1
  • 100 Adet  2+1
  • 365 Adet 3+1
  • 325 Adet 4+1
  • 4+1 Dubleks 2 Adet
  • 74 Adet 5+1
  • 10 Adet5+1 Dubleks
  • 8 Adet 6+1
  • 885 Adet Toplam Konut
  • 180 Adet  Açık Otopark
  • 1270 Adet Kapalı Otopark

Ankara emlak projeleri arasında yerini almış olan Park Mozaik projesinin 75 bin metrekarelik bir alana yapıldığı yukarıda belirtilmiştir. Bu alanın 2 bin metrekare kadarının doğa dokusuna ve sosyal tesislere ayrıldığını söylemek mümkündür. Üstelik blokların altında yalnızca o sitede yaşayanların kullanabilecekleri fitness salonları ve yüzme havuzları mevcuttur. Üstelik büyükler için yüzme havuzu sauna gibi imkanların sunulmasına ek, çocuklar için sunulan özel havuzlar ve oyun alanları da mevcuttur. Bu özellikler ile Ankara konut projeleri ve Ankara emlak projeleri arasında en renkli projenin Park Mozaik olduğunu söylemek mümkündür.

Konut projeleri dendiğinde insanların aklına soğuk, samimiyetten uzak ve yalnızca birbirleri ile yaşamaya mecbur insanların yaşadığı alanlar gelmektedir. Oysa Park Mozaik konut projeleri üzerindeki bu algıyı kırmayı amaçlamaktadır. Çünkü kendisine has bir peyzaja sahip olan göletlere, çiçekli bahçelere ve birbirine çıkan sokaklara sahip olan Park Mimoza adeta özlenen mahalle sıcaklığını yaşatmaktadır.

Yeni emlak projeleri arasında yerini almış olan Park Mozaik’te genel olarak meydanların hüküm sürdüğünü söylemekte fayda vardır. Öyle ki 9 büyük meydana sahip olduğu bilindik bir gerçektir. Üstelik bu meydanların her biri birbirinden farklı temalara sahiptir. Ayrıca Park Mozaik ile yeşile, maviye ve doğaya doymak mümkündür. Her konutta kendisine has olan bir otoparkın bulunması ise büyük bir sorunu ortadan kaldırmaktadır.

 

 

Park Mozaik Fiyatları Ne Kadar?

Emlak projeleri arasında yerini almış olan Park Mozaik evlerinde istenilen bütün özellikleri bulmak mümkündür. Öyle ki 2+1 daireler bulunduğu gibi, 6+1 daireler de bulunmaktadır. Bu dahi kişi isteklerinin dikkate alındığının en büyük göstergesidir. Dairelerin bu denli değişiklik göstermesi, fiyatların da değişiklik göstermesine neden olmaktadır. Dairelerin genel fiyatları ise aşağıda verildiği gibidir;

  • 2+1 evler 690 bin
  • 3+1 evler 852 bin
  • 4+1 evlerin 977 bin
  • 5+1 evlerin 1 milyon 316

Bu fiyatların “başlangıç” fiyatları olduğunu söylemekte fayda vardır. Ancak mimarisi ile modernizmi, detayları ile eski mahalle samimiyetini gözler önüne seren bu projenin bir eşi benzeri olmadığı da bilinmelidir. Yani samimiyeti ve sıcaklığı bu denli ön planda tutan başka bir Yaşamkent projesi yoktur.

“Hem modernizm sevdamdan vazgeçmeyeyim hem de mahalle sıcaklığını hissedeyim!” diyenler, birbirine tamamen zıt duran bu iki kavram sizler için Park Mozaik’te buluştu!