Ankara eski BARO Başkanı Ankara’daki belediyelere isyan etti!

Ankara eski BARO Başkanı Ankara’daki belediyelere isyan etti!
3 Ocak 2017 11:38

Çankaya ve Büyükşehir Belediyelerini göreve çağıran eski Ankara Baro Başkanı av. Sema Aksoy kaldırımların buz pistine dönmesini Facebook hesabından sert sözlerle eleştirdi. Aksoy’un eleştiri yaparken Gökçek ve Taşdelen’den bahsetmemesi ve özellikle cadde resmi kullanması da dikkatlerden kaçmadı.

 

 

 

 

CHP Ankara’dan son seçimlerde 1. bölge milletvekili adayı olan Aksoy, aslında bir çok vatandaşın ortak sorununu dile getirmiş oldu.

 

 

 

H&H olarak yorumumuz şöyle:

 

 

 

Sayın Aksoy haksız değil maalesef kaldırımlar ve yollar bu sene hiç tuzlanmadı. Özellikle Çankaya sokaklarındaki yollar araçlar ile kazınsa da kaldırımlar şu an birer buz pistine dönmüş durumda ve yaşlılar için tehlike arz ediyor. Sokakların Çankaya Belediyesi tarafından geç de olsa kazınmasını olumlu buluyor, kaldırımların hala buzlu buzlu bekletilmesini ise eleştiriyoruz…

 

 

Kendi çektiği fotoğrafları da sosyal medyadan paylaşan Aksoy’a destek yorumları da gecikmedi…

 

 

1

 

 

İşte Aksoy’un sitem dolu sözleri:

 

 

BELEDİYELERE SESLENİYORUM …GÖREVİNİZİ ADAM GİBİ YAPIN

 

 

Ankara’da bütün kaldırımlar buz pisti gibi.Yürümek için her türlü manevrayı yapmanız lazım.Allah korusun düşseniz gittiniz…

Bu arada belediyeler yolları tuzladık açtık diye övünüp duruyorlar.Peki kardeşim insanlar arabadan hiç inmeyecek mi? Bu Nasıl bir hizmet anlayışı.

Herkes yaşlılarına tembih ediyor aman evden çıkmayın diye.İnsanların yaşam özgürlüğünü yapmadığınız hizmetle kısıtlıyorsunuz.

Birde yolları tuzladık diye reklam afişleri asıyorsunuz.Afişe mi bakalım bastığımız zemine mi.
İşinizi adam gibi YAPIN! Yoksa düşen her kişinin sorumluluğu sizdedir.

 

f1

f2