Alışılmışın dışında bir tasarım: Şahmeran Bileklik!

Alışılmışın dışında bir tasarım: Şahmeran Bileklik!
16 Ocak 2019 13:50

En gizemli efsanelerde adı geçen, yüzyıllar öncesinden günümüze dek gelmeyi başarmış ender tasarımlardan biri olan şahmeran gümüş bileklik modelleri her geçen yıl daha fazla ilgi görmeye başladı. Bu özel tasarım günümüzde her ne kadar otantik giyim tarzına sahip olan kadınların favorisi olsa da artık farklı stillere de hitap ediyor. Klasik stilde giyinenler dahi şıklıklarını şahmeran gümüş bileklik modelleriyle taçlandırıyor.

 

 

 

Bilekte başlayan ve elin üst kısmından parmaklara kadar uzanan, parmakta bir yüzükle tamamlanan bu özel tasarımlar sade bir duruş sergilemek isteyen kadınların da özel seçimleri arasında yer alıyor. Muazzam bir şıklığa sahip olan gümüş bileklik modelleri boncuklar ya da parlak taşlarla da süslenebiliyor. Ortaya çıkan şıklık ise görenleri kendine hayran bırakıyor.

 

Ellerinizin zarafetini ön plana çıkarmak için yapmanız gereken sadece şahmeran gümüş bileklik modelleri arasından tarzınıza uygun bir seçim yapmanızdır. İstisnasız her kadına çok yakışan bu tasarımlar alışılmışın dışında seçimler yapan kadınlar için de favori tercih olabilir. Ayrıca bu tasarımlarla gerçekten marjinal bir hava da yaratabilirsiniz.

 

Şahmeran Bilekliklerin Farklı Kullanım Şekilleri

 

Örneğin şahmeran gümüş bileklik modelleri tasarımında mevcut olan yüzük normalde orta parmağa takılıyor. Ancak siz işaret parmağınıza takabilir ve daha farklı bir tarz yakalayabilirsiniz. Bununla birlikte yüzük parmağınıza takarak da sıra dışı bir kullanımı tercih edebilirsiniz. Son dönemde şahmeran bileklikleri ters takmak da farklı bir trende dönüştü.

 

Bilekliği elinizin üstüne gelecek şekilde değil, avucunuza gelecek şekilde de takabilirsiniz. Vücut takılarının bir hayli popülerlik kazandığı bugünlerde her türlü marjinal kullanımı deneyebilirsiniz. Özellikle şahmeran gümüş bileklik modellerifarklı kullanımlar için gerçekten ideal bir seçenek olabiliyor. Bu tasarımları incelemek için internetten faydalanın.

 

Online olarak indigotaki.com adresi üzerinden harika bir işçilikle hazırlanmış olan çok sayıda tasarımı kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Boncuklar ya da parlak taşlarla süslenerek daha ışıltılı bir form kazanmış olan modeller de bu sitede yüz güldüren fiyatlar eşliğinde kullanıma sunuluyor. Hediyelik olarak tercih edilebilecek modeller de seçenekler arasında mevcut, mutlaka siteye uğrayarak bu özel modellere göz atmalısınız.

 

Kaynak: https://www.indigotaki.com/gumus-bileklik