AKUT, Cumhuriyet Bayramı resmi töreninde!

AKUT, Cumhuriyet Bayramı resmi töreninde!
29 Ekim 2020 14:47

Cumhuriyetimizin 97. yılı kutlamaları çerçevesinde 29 Ekim’de Ankara’da düzenlenen resmi geçit törenine katılan AKUT; Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Murat Boz ve beraberindeki 28 kişilik heyetle Anıtkabir’i ziyaret etti.

 
AKUT, Cumhuriyetimizin 97. yılı kutlamaları çerçevesinde Ankara’da düzenlenen resmi geçit törenine katıldı. TBMM önünde yapılan Cumhuriyet Bayramı resmi töreni, TSK Mehteran Birliği ve Karma Bando’nun verdiği konser ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından AKUT Ankara ekibinden 28 gönüllü ve üç aracın da hazır bulunduğu kortej, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden eski Meclise yürüyerek halkın coşkusuna ortak oldu.

 
Resmi törenin ardından AKUT Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Ekip Lideri Mehmet Murat Boz ve AKUT gönüllüleri Anıtkabir’i ziyaret ederek, Atatürk’ün mozolesi önünde saygı duruşunda bulundu.

 

AKUT Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Murat Boz, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyetimizin, kuruluşunun 97. yılını kutlamanın gururunu hep birlikte ve büyük bir çoşkuyla yaşıyoruz. AKUT Arama Kurtarma Derneği olarak ülkemizin daha güçlü bir geleceğe ulaşması için üzerimize düşen görevi kararlılıkla yerine getiriyor, afetler karşısında daha bilinçli ve afetlere hazırlıklı bir Türkiye hedefine ulaşmak için çalışıyoruz. Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal kahramanlarımızı ve az zamanda çok işler başaran aziz Türk Milletini bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.” dedi.

1603978248,IMG_0013 1603979074,IMG_0030 1603979142,IMG_0056