AKP'nin yaptığı hırsızlık

AKP'nin yaptığı hırsızlık
9 Kasım 2012 09:02

CHP Grup Başkanvekili, “Ankara’da hırsızlıklar en çok gece saat 3 ile 5 arasında oluyormuş. AKP’nin yaptığı da hırsızlıktır” dedi…

CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, milletvekilleri ve Yenimahalle Belediyesi Başkan Fethi Yaşar Meclis’te dün basın toplantısı düzenledi. Tarhan, “Bu böl, parçala ve yönet taktiğidir.
Hırsızlıklar Ankara’da en çok gece 03.00 ile 05.00 arasmda yapılıyormuş. Bu da hırsızlıkür. Ranta dönüştürülme yasasıdır. Dolarları biraz daha semirsin diye buraları nasıl ele geçiririm zihniyetidir”
diye konuştu.

“Diktatör gibi çiziyor”

CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin de Yenimahalle’yle ilgili önergeye tepki gösterdi. Çetin, “Bu önergenin sahibi aslında Başbakan… Bu önergenin namusu, ahlakı yok. İstediğin gibi diktatörler gibi al cetveli eline sınırları çiz. Sonunda halk da seni çizecek” dedi.
 
“Vicdanlar rahatsız”

Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar ise kararın “siyasi” olduğunu savundu. Yaşar, şunlan söyledi: “Hiçbir talep yokken belediyenin gücünü kesip atması siyasi değerlerle bağdaşmıyor. Madem bir şey yapmak istiyorlar Çayyolu ve Batıkent’i ilçe yapsmlar. O zaman hizmet vermiş olurlar. Bu siyasi bir karardır. Sokağa çıkan bir belediye başkanı olarak vatandaşm vicdanının rahatsız olduğunu biliyorum.”