Ahmet Hakan’a tehdit devam ediyor

Ahmet Hakan’a tehdit devam ediyor
11 Eylül 2015 11:15

Cem Küçük geçtiğimiz günlerde ölümle tehdit ettiği Ahmet Hakan’ı bugün ise basın hayatının biteceği yönünde sözlerle köşesine taşıdı.

 

 

 

Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük ile Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan arasında devam eden tartışma karşılıklı köşelerde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yazdığı yazıda Ahmet Hakan’ı ölümle tehdit ettiği yönünde yoğun eleştiri alan Cem Küçük sözlerini geri aldıktan sonra bugün de yeni bir yazı yazdı. Küçük’ün yazısında hedef yine Ahmet Hakan oldu.

 

“Ahmet Hakan Coşkun adlı Aydın Doğan’ın tetikçisi tipin 7 Haziran öncesi eli kanlı PKK terör Örgütü’nü desteklediği açık ve nettir. Bu coşkun tip PKK terör örgütünün legal görünümlü uzantısı için aleni militanlık yapmıştır. Hemen herkes Ahmet Hakan’ın PKK destekçiliği yapıp sonra son 1 ay içinde patronu Aydın Doğan’ın zorlamasıyla dansöz gibi döndüğü gerçeğini teyit etmektedir. Dünyanın hiçbir medeni ülkesinde ana akım olma iddiasındaki bir medyanın yazarının o devletin savaştığı bir terör örgütüne yandaş olması kabul edilemez” diyen Küçük, “Sizlerin taptığı ülke olan ABD’de böyle bir tip anında ana akım medyadan dışlanır. Hiçbir gazetede yazamaz, ekranlara çıkamaz ve sokakta bile yürüyemez. ABD bu konuda inanılmaz sert ve tavizsiz bir medya ortamına sahiptir. Bill Maher 11 Eylül’ü El Kaide’nin yaptığına dair şüphelerim var dedi ve anında işini kaybetti. Uzun süre ekrana çıkamadı ve sonra yalvar yakar bin kere özür dileyerek daha az izlenen bir kanalda çalışma şansı bulabildi. Mel Gibson tek bir lafı yüzünden Hollywood’dan tasfiye edildi. Kariyerinin en yüksek noktasında Gibson’ı dışladılar. Daha böyle çok örnek var ABD’de” diye yazısında devam ediyor.

 

Ahmet Hakan’a “Klavye delikanlısından başka hiçbir şey olmayan Ahmet Hakan” diye seslenen Küçük, “PKK terör örgütüne desteği sebebiyle basın hayatı bitmelidir, bitmek zorundadır ve bitecektir. Ahmet Hakan tıpkı ABD’de olduğu gibi bir yaşayan “medeni ölü” haline gelecektir. Bunu hep beraber göreceğiz. Tüm medya bir olup üstüme de çullansanız ben doğru bildiğimden vazgeçmem. Ahmet Hakan’ın PKK terör örgütüne desteği ve dolayısıyla şehitlerinizin ölümünde dolaylı sorumluluğu vardır. Bu durum Ak Parti’nin dışında MHP’de de ve gerçek Atatürkçü CHP’lilerde de büyük rahatsızlık uyandırmıştır. Nitekim Çarşamba günü MHP’den de PKK terör örgütü ve uzantılarına karşı mücadelemden ötürü tebrik telefonları aldım…” yazdı.