Ablası: Michael'ın katilini biliyorum!

Ablası: Michael'ın katilini biliyorum!
13 Temmuz 2009 09:04

Kardeşi Michael Jackson’ın serveti için öldürüldüğünü iddia eden La Toya, polis soruşturmasını tehlikeye atmamak için katili açıklamadığını söyledi

ABD’nin Los Angeles kentinde, 25 Haziran’da fenalaşarak 51 yaşında hayatını kaybeden popun kralı Michael Jackson’ın ablası La Toya Jackson, kardeşinin öldürüldüğünü iddia etti. İngiliz “Daily Mail” ve “News of the World” gazetelerinde yer alan açıklamalarında La Toya Jackson, “Michael cinayete kurban gitti. Bu, bir grup karanlık insanın komplosuydu. Etrafı asalak insanlar tarafından sarılmıştı. Michael yumuşak başlı, sessiz, sevecen bir insandı. İnsanlar bundan faydalandı” dedi. “Ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğüm kişiyi açıklayamam, çünkü polis soruşturmasını tehlikeye atmak istemiyorum. Ama etrafındaki herkes gönülden çıkarlarını korumuyordu. Londra konserinden önce öleceğini bir ay öncesinden hissetmiştim” diyen abla Jackson, “Michael için adalet istiyorum” diye konuştu.

ÖLÜSÜ DAHA DEĞERLİ!
Komplonun parayla ilgili olduğunu ileri süren La Toya Jackson şöyle devam etti: “Michael’in bir milyar doları aşan müzik telif hakları vardı. Ölüsü, dirisinden değerliydi. Bir kişi bu kadar para ediyorsa, etrafında aç gözlü insanlar bulunur. Bunu aileme bir ay önce söylemiştim.” Jackson’ın vücudunda aşırı miktarda ilaca rastlanması ve gizli deposundan iki milyon dolarlık para ve mücevherin kaybolmasının da bu komplonun sonucu olduğunu söyleyen abla Jackson, “Asalaklar, Michael’ı süt veren inek gibi görüyordu. Onu ilaçlara bağımlı biri haline getirdiler. Sanırım bu dengesini bozdu ve ölümüne yol açtı” ifadesini kullandı.

‘BAĞIMLI YAPTILAR’
Kardeşinin bağımlılık yaratan ilaçlarla itaatkâr hale getirildiğini belirten La Toya Jackson, ölümünden bir ay önce kardeşinin ailesinden uzaklaştırıldığını ve Londra’daki konser anlaşmasını imzalamaya zorlandığını ifade etti. Soruşturmayı yürüten yargıç raporunu hâlâ açıklanmazken La Toya Jackson “Sonuçlar açıklandığında herkes şaşıracak” dedi. Jackson’ın babası Joe Jackson da TV’de, oğlunun bilinmeyen bir nedenle hayata veda ettiğini söylemiş, “Oğlum cinayete kurban gitti” diye konuşmuştu.

SABAH