Şık Ve Enerjik: Yarı Kapalı Mayolarla Tanışın!

Şık Ve Enerjik: Yarı Kapalı Mayolarla Tanışın!
29 Haziran 2021 08:30

Yaz tatilini doyasıya yaşamak için mayo mu arıyorsunuz? Tesettür mayolar size fazla kapalı geldiyse yarı kapalı mayo modelleri ile tanışın!  Bu modelleri tayt veya şort, üzerine ise yarım kol veya sıfır kol üstlerle tasarlanır. Üstelik su tutmayan kumaşları yüzerken ağırlık yapmaz ve çok çabuk kurur. Aynı zamanda şık tasarımları sayesinde sportif ve modern bir stil oluşturmanızı da sağlar.

 

 

Yarı kapalı haşema modelleri tesettürlü ve tesettürlü olmayan kadınlar için en iyi alternatiflerden biridir. Tesettürlüyseniz ve ailenizle tatile çıkacaksanız bu tarz mayolarla sınırsız hareketin keyfini sürebilirsiniz. Tesettürlü değilseniz ve vücudunuzun bazı noktalarını gizlemek istiyorsanız yine yarı kapalı mayo seçenekleri ile aradığınız tarzı bulmanız çok kolaydır. Bugün, bu mayolar ve sezonun anahtar parçalarını mercek altına alıyoruz!

Yarı Kapalı Mayo Kimlere Uygundur?

Her yaştan ve her zevkten kadına hitap eden yarı kapalı mayo modelleri, toplumun her kesiminden tercih ediliyor. Göbek, basen, kol, kalça vb. bölgelerini kapatmak isteyen kadınlar da muhafazakâr hassasiyetini sürdürmek isteyen kadınlar da bu modellerle maksimum konfor yaşıyor. Vücudu saran ancak çok sıkmayan esnek kumaşlar, kadınlara fit bir görünüm sağlıyor.

Kalçaları örten, göbek bölgesini gizleyen şık bir mayo kimin hayali değildir ki? Her kadın vücudunda bazı bölgeleri sevmeyebilir. İşte tam da bu noktada yarı kapalı haşema modelleri aradığınız özgürlüğü ve şıklığı size sunar.

Yarı Kapalı Mayo Trendleri!

Bu mayo türleri de  haşema kumaşlarından üretilir. Bu kumaşlar, su itici özelliğe sahiptir ve içerdiği esnek lifler sayesinde çok kısa sürede kuruma özelliğine sahiptir. Son birkaç yılda plajlarda daha fazla görülen bu modellerin trendlerde olmasının tek özelliği bu değil. Plaj modasını yansıtan tasarımları ve üst düzey konforu ile tesettürlü olmayan kadınların da dikkatini çekiyor.

Bu tarzdaki mayo modelleri, sayısız seçenek ile her kadın için birçok alternatif sunar:

Şort Tayt – Tunik İkilisi

Tesettürlü kadınların günlük hayatında sıklıkla kullandığı tunikler, plaj modasına uyum sağladı. Özel kumaşlarla üretilen tunikler su geçirmez özelliği ile ağırlığa sebebiyet vermiyor. Bu sayede kadınlar sınırsız yüzme deneyiminin tadını çıkarıyor. Şort tayt ve tunik olarak iki parça şeklinde üretilen modeller, kısa sürede kadınlar için çok popüler bir hale geldi.

Kolsuz Veya Yarım Kol Modeller

Yarı kapalı haşemalar, kadınların özgürce tatil yapması için birçok avantaj sunar. Örneğin, bazı kadınlar kollarındaki fazlalığı saklamak ister. Veya kollarının çok açık olmasından hoşlanmaz. Bu durumlarda yarım kol mayolar en ideal seçenektir. Aynı zamanda daha fresh ve modern bir görünüm için kolsuz modeller de tercih edilebilir.

Piliseli Mayolar

Yarı kapalı mayo modellerine daha önce göz attınız mı? Eğer incelediyseniz birçok seçeneğin olduğunu görmüşsünüzdür. Piliseli mayolar, üst kısımlarda yer alan pilise detayı ile dikkat çekiyor. Üstelik aşağı doğru bollaşan tasarımları göbek ve yan bölgeleri gizlemek için ideal bir kullanıma da yardımcı oluyor.

Elbiseli Mayolar

Genç, cool ve dinamik bir stile sahip olmak ister misiniz? O halde elbiseli mayolar tam size göre! Askılı kolları ve basen bölgesine kadar uzanan dökümleri ile giyenlere genç ve feminen bir etki sağlıyor. Şık detaylarla süslenen elbiseli mayolar ile plajın yıldızı olabilirsiniz.

Yarı Kapalı Mayonun Avantajları Neler?

Bu tarzdaki mayolar, şık bir tekstil ürününden ziyade avantajları için de tercih ediliyor. Kadınlar, havuzda ve denizde suyun tadını çıkarırken mahremiyetini de koruyor. Üstelik esnek lifleri sayesinde kadınlara zarif stil oluşturma imkanı da sunuyor. Elegant stilinizi oluştururken mayonuzun avantajlarından faydalanabilirsiniz:

  • Basen, göbek, göğüs vb. bölgeleriniz tam kapanır,
  • Su geçirmez kumaşı yüzme sırasında ağırlık yapmaz ve hafifliğin keyfini çıkarırsınız,
  • Yüzdükten sonra çok çabuk kurur ve üşümenize engel olur,
  • Dayanıklı kumaşları sayesinde uzun yıllar kullanılabilir ve formunu korur,
  • Zamansız tasarımları ile her yıl trendlerden faydalanmanızı sağlar,
  • Islandığında vücut hatlarını belli etmez ve su akışını sağlayan özel kanallara sahiptir.

Yarı kapalı mayo modelleri, stil sahibi kadınlara şık, elegant ve modern bir görünüm sağlar. Aynı zamanda sadeliği seven kadınlar da işlemesiz modellerle klasik bir tarz oluşturabilir.

Kaynak: https://www.remsamayo.com/yari-kapali-mayo