Peter Thomas Roht Nedir?

Peter Thomas Roht Nedir?
25 Haziran 2021 14:38

Şirket 1993 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Macaristan’da kaplıca işleten Peter Thomas Roht burada bulunan çamurun yatıştırıcı özelliğini fark etmiş ve ürünlerine bu özelliği formüle ederek insanların kullanımına sunmuştur. 100’den fazla ürün bulunan şirket her cilt tipine uygun seçenekler sunuyor.

Peter Thomas Roth ürünlerinin her yaştan insana ve her cilde hitap edebilen ürünlerdir. Firma tarafından üretilen ürünler güneş kremi, yaşlılığa karşı savaşan kremler, akne bakım ürünleri bulunur. Güneşten kaynaklı olan leke, kızarıklık, kırışıklık ve hasarların onarımı amacı bulunan ürünlerin ilk amacı ise aknelere ve anti aginge yönelmiştir. Bu ürünler formüle edilirken tüketici analizleri yapılmış ve buna göre üretilmiştir.

Peter Thomas Roth Ürünleri

Peter Thomas Roth ürünleri özellikle yüz, göz ve dudak çevresinde bulunan kırışıklıkların azalmasında kendini kanıtlamıştır. Temizleyici ürünleri ve serumları cilde daha genç ve doğal bir görünüm kazandırırken ileri yaşta oluşan kırışıklıkları gidermek için oldukça etkilidir. Cildinizi en iyi şekilde korumak, genç ve güzel bir görünüm sağlamak için bir bakım ürünü arıyorsanız https://www.dermolisa.com/peter-thomas-roth-urunleri adresini ziyaret edebilirsiniz.