Otomatik Kapı Sistemleri

Otomatik Kapı Sistemleri
23 Haziran 2021 10:15

Otomatik kapılar güvenlik ihtiyacının ön planda olmadığı, giriş ve çıkışın otomatik sağlanabilmesi istenilen estetik görünümün ön planda olduğu yerlerde kullanılabilirler. Otomatik kapılar mağazalar, alış veriş merkezleri, oteller, hastaneler, bankalar, iş merkezleri gibi, giriş çıkışların yoğun olduğu yerlerde tercih edilen sistemlerdir. Hızlı açma – kapama sağlayarak estetik ve konforu bir arada sunan kapılardır. İklimle özelliği sayesinde soğuk havalarda ısı tasarrufu sağlar yazın da iç ortamın havasını muhafaza eder.

 

 

Tek yöne açılır standart otomatik fotoselli kayar kapılar : Duruma göre sistem bütünlüğü içerisinde sağ veya sola açılır bir hareketli ve hareketli kanadın üzerine kaydığı bir sabit kanattan oluşturulabildiği gibi ,daha kısıtlı alanlarda mevcut duvar ,camekan veya cepheler üzerine açtırılarak sabit kanat olmaksızın da uygulanabilmektedirler.Tek kanatlı uygulamalar özel bir sebebi olmadığı sürece daha ziyade kısıtlı kullanım alanlarında tercih edilmektedir.

 

Otomatik kapı üreticisi olan firmamız Ankara Ostim’de hizmet vermektedir. Alıcı kartlardan, motorlara, kayışlardan kasasına kadar yerli ve milli üretim olan bu otomatik kapılar ile kaliteden ödün vermeyen ve prestij sahibi olan tüm firmalar faydalanmaktadır. Peki siz neyi bekliyorsunuz?