Ezgi Doğan; Sahte Ve Merdiven Altı Yerlerde Yapılan Kalıcı Makyajın Zararlarını Anlattı

Ezgi Doğan; Sahte Ve Merdiven Altı Yerlerde Yapılan Kalıcı Makyajın Zararlarını Anlattı
11 Haziran 2021 15:14

Türkiye’nin en kaliteli ve başarılı hizmeti ile müşterilerini memnun etmeyi başaran Ezgi Doğan, kalitesiz ve merdiven altı mekanlarda işlem yapan tüm uzmanların sebep oldukları hastalıkları ya da rahatsızlıkları anlatmıştır. Özellikle internet aracılığı ile satın alınan ürünler ile işlemler yapılan yerlerde bir sürü cilt hastalıklarının meydana geleceğinin vurgusunu yapmaktadır.

 

 

Sahte Ve Merdiven Altı Yerlerde Yapılan Kalıcı Makyaj Cilt İçin Büyük Tehlike

Ezgi Doğan internet üzerinde yer alan ucuz ve kalitesiz ürünlerin her zaman sahte ve merdiven altı ortamlarda yapıldığını iddia etmektedir. Bu ürünlerin kullanılmaması konusunda halkı uyarıyor. Üstelik bu merdiven altı ürünlerin içinde kurşun, cıva, siyanür gibi kimyasal içerikli maddelerin de yer aldığının altını çizmektedir. Bunun için her zaman orijinal ve organik güzellik ya da kozmetik ürünlerinin seçilmesini gerektiğini dile getirmekledir.

Sahte Ve Merdiven Altı Yerlerde Yapılan Kalıcı Makyaj Kaliteli Değil

Ezgi Doğan kalıcı makyajın yapılmasında kullanılacak ürünlerin hepsinin kaliteli ve özenli malzemelerle bir araya getirilmesinin gerekli olduğunu da ifade etmiştir. Özellikle yanlış ve merdiven altı yerlerde yapılan kalıcı makyajın yok olmasında silme ya da lazer işlemlerinin de etkili olmayacağını vurgulamıştır. Kalıcı makyaj için kullanılan boyaların her zaman MSDS ya da Amerikan FDA onaylarına sahip olması gerektiğinin de altını çizmiştir.

WhatsApp Image 2021-06-11 at 13.48.37

 

Sahte Ve Merdiven Altı Yerlerde Yapılan Kalıcı Makyaj Ölümcül Etki Bırakıyor

Ezgi Doğan’a göre sahte ve merdiven altı yerlerde yapılan kalıcı makyajın her zaman cildinizde kalıcı etkileri ortaya çıkardığını her konuşmasında dile getirmektedir. Özellikle kalıcı makyaj işlemleri için en ucuz fiyatlarla alınan tüm ürünlerin cildin dokusunu zedelediğini ve ciltte her zaman kalıcı lekeler bırakacağını da ifade etmiştir. Bu yüzden Ezgi Doğan güzellik salonunda yapılan kalıcı makyaj hizmetleri için kullanılan tüm ürünlerin uzmanlar aracılığı tüm denetimlerinin yapılması gerektiğini ifade etmektedir.

Ezgi Doğan güzellik salonunda müşterilerin ciltlerine zarar vermeyecek ve kalite düzeyi yükseklerde olan ürünleri kullanmaya özen gösterdiğini vurgulamaktadır. Güvenli ve hijyenik şekilde kalıcı makyaj işlemlerini yapmaya devam etmektedir.

WhatsApp Image 2021-06-11 at 13.48.37 (1)