Videolarınızı Mp3 formatına dönüştürmek, hayal edebileceğinizden daha kolay

Videolarınızı Mp3 formatına dönüştürmek, hayal edebileceğinizden daha kolay
23 Mart 2021 17:10

Müzik endüstrisi son 20 yılda çok gelişti. Yüzlerce yeni yükselen sanatçı, ilk olarak yeni kreasyonlarını video paylaşım ve barındırma platformlarında sergiliyorlar, bu o zamanlar düşünülemezdi. Bu multimedya platformlarının örneklerinden biri YouTube. Dünyanın her yerinden milyonlarca insanın kullandığı en büyük ve en çok ziyaret edilen sosyal medya sitelerinden biridir. Ayrıca, müziklerini YouTube’da özgürce paylaşarak listelerin en üstüne çıkan çok sayıda yerli grup ve solo sanatçı da var.

YouTube şimdiye kadar oluşturulmuş tüm şarkıları kendi platformuna yüklese de, en sevdiğiniz müziği her dinlemek istediğinizde web sitesine gitmek en kolay yol değildir. Her tür dinleyicinin zevkine hitap etme eğiliminde olan farklı dil ve türlerde şarkılar vardır. Ancak örneğin, arkadaşlarınızla kamp yapmaya gidiyorsanız veya uçuyorsanız veya internetin olmadığı bir yere gidiyorsanız, cihazınıza şarkıların kaydedilmesi gerekir. Ama bu nasıl sorulabilir? Neyse ki bunu yapmanın bazı yolları var.

YouTube’dan Mp3’ye dönüştürücüler , kullanıcıların YouTube videolarından sesi birkaç saniye içinde kopyalamasına olanak tanıyan çevrimiçi bir araçtır. Tek yapmanız gereken 2 ila 3 hızlı ve kolay adımları takip etmektir; dosyanız cihazınıza mp3 formatında (ses) kaydedilecektir.

En sevdiğiniz parçaları iPod’larınıza, bilgisayarınıza, tabletlerinize ve hatta akıllı telefonlarınıza kaydedebileceğiniz birçok yol vardır ve bunların hepsinin çocuk oyuncağı olduğunu söyleyeyim. Aşağıda, kullandığınız cihaza ve işletim sistemine göre YouTube videolarını mp3 formatlarına dönüştürmenin üç farklı yöntemi verilmiştir:

? Tarayıcınız aracılığıyla – 1. Yöntem:

YouTube videolarını tarayıcınız aracılığıyla Mp3 formatına dönüştürmenin en kolay yolu, çevrimiçi bir YouTube dönüştürücü kullanmaktır. Her şeyden önce, tarayıcınızda çevrimiçi olarak seçtiğiniz bir YouTube MP3 dönüştürücü açın. Ardından YouTube.com’a gidin ve bir mp3 dosyasına dönüştürmek istediğiniz YouTube videosunu açın. URL’sini kopyalayın ve YouTube’dan Mp3 çeviricinin web sitesinin üst kısmındaki metin kutusuna yapıştırın . İşlemenin başlaması için ‘Dönüştür’ düğmesine basın. Seçeneklerden istediğiniz formatı ve dosya boyutunu seçin ve ‘İndir’ düğmesine tıklayın. Bu şekilde videonuz otomatik olarak cihazınıza kaydedilir.

İnternette bulacağınız YouTube’dan Mp3’ye dönüştürücülerin çoğu Android cihazlarla iyi çalışır. Aracı herhangi bir Android cihazda kullanmak için herhangi bir ek yazılım veya Mp3 indirici yüklemenize gerek yoktur. Dosyalar indirildikten sonra, Android cihazlar bunları akıllı telefonunuzun müzik kitaplığında görüntüleyecektir.

Ancak, bir IOS aygıtınız varsa, bunu yapmadan önce yerleşik bir tarayıcıyla birlikte gelen bir uygulamayı yüklemeniz gerekebilir. Yüklendikten sonra, bu uygulamayı Mac, PC ve Android’inizde yaptığınız gibi YouTube Mp3 dönüştürücü açmak için kullanabilirsiniz . Cihazınızın sisteminde herhangi bir zararlı virüs istemediğiniz için seçtiğiniz sitenin reklamları engelleyebildiğinden ve açılır pencereleri rahatsız edebildiğinden emin olun.

2. Mp3 dönüştürücü yazılımı aracılığıyla (yalnızca PC) – Yöntem no.2:

YouTube videolarını PC’de mp3’e dönüştürmek için kullanılabilecek çok sayıda YouTube Mp3 dönüştürücü yazılımı vardır. Bilgisayarlar için süreç, akıllı telefonlar için olanla aynıdır. Sadece YouTube videosunun URL’sini kopyalayın ve Ctrl + V tuşlarına basarak veya sağ tıklama menüsünü kullanarak programın metin kutusuna yapıştırın. Üçüncü taraf indirme uygulamaları fikrine gerçekten aşina değilseniz veya yeni başlayan biriyseniz, aşağıda size yardımcı olacak adım adım bir öğretici var.

? Herhangi bir Ücretsiz Youtube mp3 dönüştürücü aracını yükleyin ve programı başlatın.

? Bir mp3 dosyasına dönüştürmek istediğiniz videonun bağlantısını kopyalayıp yapıştırın.

? Çıktı formatını ve dosya boyutunu seçin.

? ‘İndir’ düğmesine tıklayın. İndirme işleminin hızı, internet bağlantınızın ne kadar güçlü olduğuna bağlı olarak birkaç saniye veya birkaç dakika sürebilir.

3. MP3 dönüştürücü yazılımı aracılığıyla (Windows, Mac ve Ubuntu) – Yöntem no. 3:

YouTube Mp3 dönüştürücü “https://heatfeed.com/tr/youtube-mp3/yukarıda bahsettiğimiz onlar Windows bilgisayarda için kullanılabilir olmasıdır bir con uygulamalarına sahip. Ancak, MediaHuman dönüştürücü gibi Mac ve Ubuntu ile uyumlu bazı ücretsiz uygulamalar da vardır .

Bu işletim sistemleri için süreç de oldukça basittir. Bununla birlikte, size kolaylık sağlamak için aşağıdaki adımları bir rehber olarak listeledik.

? Yazılımı kullanarak dönüştürmek istediğiniz YouTube videosunun URL’sini kopyalayın.

? URL’yi yapıştırın.

? Orada verilen ‘İndir’ Düğmesine tıklayarak indirmeye başlayın.

? Bundan sonra, işleminiz birkaç saniye içinde tamamlanacak ve artık hazırsınız.

En iyi YouTube’dan MP3’e dönüştürücüler:

Binlerce YouTube’dan MP3’e çevirici denizinde, hangisine güveneceğinizi bilmek zor olabilir. İyi bir YouTube dönüştürücü hızlıdır, yüksek kalite sağlar ve kullanıcının özel bilgilerine saygı duyar. Piyasada da bazı dolandırıcılık araçları var. Sizi bu tür güçlüklerden korumak için, aşağıda, kullanımı güvenli oldukları ve bilgisayarınızı virüs veya kötü amaçlı yazılımlarla rahatsız etmeyecekleri için denemeniz gereken en iyi YouTube Mp3 dönüştürücü web sitelerinin bir listesi bulunmaktadır .

? iTubeGo YouTube İndiricisi

? Winx Video Converter

? Heatfeed YouTube’dan Mp3’ye dönüştürücü

? VideoProc

? YouTubemp3.download

? Convertitoremp3. indir

? Mp3 YouTube İndirici

? 4K YouTube’dan MP3’e

? MiniTool uTube İndirici

? Airy

? Dirpy

? MP3FY

? 4k Video İndirici

? Xenra

? YouTube Mp3 dot TV

? FLVTO

? Y2mate

? VideoDuke

? Anything2mp3

Sonuç:

YouTube videolarını Mp3 formatına dönüştürmek, hayal edebileceğinden daha kolay. Ancak, zararlı kötü amaçlı yazılımları barındırırken bir araç gibi davranan çok sayıda gölgeli web sitesi olduğundan dikkatli olmanız gerekir. Listelediğimiz siteler, kullanıcıların favorilerinden biridir ve kullanımı da güvenlidir.

Yukarıda bahsettiğimiz her üç yöntem de kendi kategorilerinde iyi çalışacaktır. Kullandığınız cihaza bağlı olarak, yöntemi buna göre seçebilir ve dönüştürmenin tadını çıkarabilirsiniz