CHP Genel Başkan Yard. Tekin Bingöl’ün Eroğlu’na açtığı 100 bin TL’lik tazminat davasına red!

CHP Genel Başkan Yard. Tekin Bingöl’ün Eroğlu’na açtığı 100 bin TL’lik tazminat davasına red!
17 Ekim 2017 17:00

Halkın Habercisi’nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’le ilgili “Ankara Kapıları”nın müteahhitliği ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili ihalesiz olarak iş yaptığı gerekçesiyle yapılan haberlerin doğru olmadığı iddia edilerek Halkın Habercisi Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Güven Eroğlu ve Genel Yayın Yönetmeni Gökçe Barutcu hakkında, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün açtığı 100 bin TL’lik manevi tazminat davası Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 25. Hukuk Dairesi tarafından reddedildi.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 25. Hukuk Dairesi

Dosya No 2017/819 Esas

Karar No: 2017/ 889

ic1

ic2

 

Halkın Habercisi’nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’le ilgili yapılan haberlerin doğru olmadığı gerekçesiyle İlyas Güven Eroğlu jet hızıyla CHP Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş ve üyelikten kesin ihraç edilmişti.

 

İlyas Güven Eroğlu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu kararına karşı hukuki mücadelesini sürdürmüş ve tüm haberlerin belge ve bilgiye dayalı olduğunu ispat ederek CHP üyeliğine geri dönmüştü

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün halen CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi olan avukatı Ali Hikmet Akıllı tarafından Yönetim Kurulu Başkanımız İlyas Güven Eroğlu ve Genel Yayın Yönetmenimiz Gökçe Barutcu hakkında açtığı 100 bin TL’lik manevi tazminat davası Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 25. Hukuk Dairesi’nin 2017/819 Esas ve 2017/ 889 Kararı ile reddedildi.

 

 

Halkın Habercisi’nin baskılarla susturulamayacağı ve bu kararla haberlerimizin belge ve bilgiye dayalı olduğu kanıtlanmış oldu.

 

Halkın Habercisi olarak altı yıldır sürdürdüğümüz yayın politikamızı hiç kimsenin etkisi altında kalmadan tarafsız bir şekilde belge ve bilgiye dayalı olarak Atatürk ilke ve devrimleri ışığında sürdürmeye kararlıyız.