Uluslararası Nakliyatın Püf Noktaları

Uluslararası Nakliyatın Püf Noktaları
30 Ağustos 2019 20:28

Farklı gereksinimler neticesinde gerek çalışma hayatında gerekse iş hayatında insan ihtiyaçlarının başında taşınma ve nakliyat ilk sıralarda yer almaktadır. Her geçen gün artan iş ve çalışma hayatına yeni iş kolları eklenmekte ve insanlar farklı bölgelere göç etmektedir. www.eksioglulojistik.com olarak sektörde artan bu boşluğu en iyi şekilde doldurmak için kurulmuş olan bir uluslararası nakliyat firmasıyız. Firma olarak hem evden eve nakliyat hem de uluslararası yük ve eşya taşıma hizmeti sunmaktayız. Firma olarak sadece bu alanda hizmetimiz bulunmakta olup, her geçen gün hizmet ağımızı genişletmekteyiz.

 

EVDEN EVE NAKLİYAT İŞLEMLERİ NASIL YAPILMAKTADIR?

 

www.eksioglulojistik.com olarak uluslararası evden eve nakliyat bizim uzmanlık alanlarımızın başında gelmektedir. Ülkemiz başta olmak üzere bir çok dünya devletine uluslararası evden eve nakliyat hizmeti sunmaktayız. Firmamıza sitemiz üzerinden irtibat kurabilir ve adresinizi bize bildirmeniz yeterli olmaktadır. Süreç içerisinde müşteri temsilcilerimiz sizinle irtibata geçmekte ve gerekli olan tüm bilgileri müşterilerimize sunmaktadır. 24 saat online destek veren müşteri temsilcilerimize aklınıza takılan tüm evden eve nakliyat sorularınızı sorabilir ve cevap alabilirsiniz.

 

FİRMA AMBALAJ HİZMETİ SUNMAKTA MIDIR?

 

Uluslar arası evden eve nakliyat işlemleri yaptırmak isteyen müşterilerimiz evlerinde hiç bir malzemeye dokunmadan çıkabilir. Çünkü firma olarak biz her türlü malzemeyi sağlıklı bir şekilde ambalaj yapmaktayız. Müşterilerimizin tüm eşyalarını ambalajlamakta ve ambalajlı şekilde nakliyat araçlarımıza yüklemekteyiz. Uluslar arası nakliyatta önemli olan sağlıklı ve hijyenik çalışma olup firma olarak bunun güvencesini müşterilerimize sunmaktayız.

 

DÜNYA ÜLKELERİNE NAKLİYAT NASIL OLMAKTADIR?

 

Ülkemizden en çok nakliyat işlemleri Almaya üzerine yapılmaktadır. türkiye almanya uluslararası nakliyat işlemlerini firma olarak güvenli bir şekilde yerine ulaştırmaktayız. Firma olarak türkiye almanya uluslararası nakliyat alanında gerekli olan tüm yasal çalışma belgelerini elimizde bulundurmaktayız. yaptığımız her çalışma yasal şartlarda ve müşterimiz ile sözleşme esasına dayanmaktadır.

 

Ülke içinden Almanya üzerine aldığımız bir nakliyat işlemini 7 gün gibi bir süre zarfı içinde müşterimize sigortalı olarak teslim etmekteyiz. her türlü eşyası sigortalı alınan müşterilerimiz ürünlerini bu şekilde güvence altına almaktayız. Çıkış noktasından aldığımız her ürünü müşterilerimizin istediği şekilde varış noktalarına yerleştirmekte ve müşteri memnuniyeti alarak işimizi bitirmekteyiz.