Twitter'da Aygün fırtınası

Twitter'da Aygün fırtınası
14 Ağustos 2012 23:09

Önceki gün Tunceli Ovacık’ta PKK’lı teröristlerce kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün bu akşam saatlerinde serbest bırakılması sosyal medyada da geniş yankı buldu.
Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da TT list’e giren Aygün’e bir yandan tepki mesajları yağarken bir yandan da destek mesajları geliyor.

H&H MEDYA TAKİP

Aygün’ün serbest bırakılmasının ardından yaptığı açıklama sonrası gelen mesajlardan bazıları şöyle;
 
 
Serkan BALBAL ?@SerkanBALBAL

 
Çok saygılı çocuklar diye açıklama yapıp, PKK yı ve kendini kaçıranları öven Hüseyin Aygün’e, iki günlük üzüntümü helal etmiyorum. Nokta…

Eski Manita ?@Eskimanita

 
Hüseyin Aygün öyle anlatıyor ki, milletvekili değil turizmci sanki. Yakında tur da düzenler bu dağa.

Türk Gençliği ?@TURK_GENCLIGI

 
1 kaymakam,1 polis memuru,1 astsubay, 2 uzman çavuş ile 3 asker (birkaç mehmet) hala PKK’nın elinde! Hüseyin Aygün salındı diye iş bitmiyor!

hakan demir ?@suyorumcusu

 
Hüseyin Aygün’e önümüzdeki birkaç gün boyunca uğrayacağı sosyal medya lincinden dolayı geçmiş olsun. Beyaz bereliler on the board.

Ben Kadınım ?@BenKadinim

 
Hüseyin Aygün,”PKK’lı genç arkadaşlar” dediğine göre CHP=BDP.RTE şehide kelle dediğine göre AKP=BDP. O zaman AKP=CHP=MHP=BDP=PKK Bu ne lan?

Berxwedan Yaruk ?@BerxwedanYARUK

 
Barış mesajları verdiği için Hüseyin Aygün e “Defol BDP ye katıl” diyor şuan binlerce kişi. Korkmayın bu kadar barış yemez sizi..

Feritdb ?@Feritdb

 
Hüseyin Aygün, serbest bırakıldı ama daha önce ”sahiden kaçırılan vatandaşlarımız ve askerlerimiz” hala “serbest bırakılmamıştır!”

Hidrojan ?@Hidrojan

 
Hüseyin Aygün kendisini kaçıran Pkklıları o kadar tatlı anlattı ki, bende dağa gideceğim biraz daha överse. Yine de geçmiş olsun.

Osman Altunterim ?@altunterim

 
Hüseyin Aygün bir kere terör örgütü demiyor.. Var mı bir açıklaması? O daga tura çıktığın köpekler benim askerime kursun sikiyor beyefendi!