Tüy Azaltıcı Serumlar Nasıl Kullanılır!

Tüy Azaltıcı Serumlar Nasıl Kullanılır!
5 Ağustos 2020 13:32

Tüy azaltıcı serum son zamanlarda popüler olan bir ürün olmuştur. Kadın- Erkek demeden, kişisel bakımına dikkat eden her insan, ağdanın zahmetli uğraşından ve acısından sıkılıp tüy dökücü ve tüy azaltıcı ürünlere yönelir oldu. Bioder gibi markalar ve ürettikleri tüy azaltıcı ürünler, insanları hem ağdanın zahmetinden, hem de lazer epilasyona verecekleri paralardan kurtarmış durumda. Lazer epilasyona, bütçelerini sarsabileceği için gidemeyen vatandaşlar ve bu tarz uygulamaları dışarıda bir başka insana yaptıramayan vatandaşlar açısından olumlu bir buluş.

Tüy Azaltıcı Serumları Kimler Kullanabilir?

İstenmeyen tüy sorunu günümüzde sadece kadınları ilgilendiren bir sorun değildir. Tüylerinden kurtulmak isteyen ve ağda ile uğraşmak istemeyen her kadın ve erkek tüy azaltıcı ürünler kullanabilir. Bioder markası kadınlar ve erkeklerin cilt yapısına göre özel formüle edilmiş doğal içerikler üretmiştir.  Bu sebepten ötürü hem kadınların cildinde kullanıma, hem de erkeklerin cildinde kullanıma uygundur.

Tüy azaltıcı serumlar nasıl kullanılır?

Tüy azaltıcı serumlar, içeriğindeki bitkisel yağlar sayesinde tüylerin çıkma hızını yavaşlatırken, tüyleri kökünden etkileyerek incelmelerine ve mevcut tüylerde azalmaya yardımcı olur. Genelde tüy azaltıcı serumlar ve tüy dökücü kremler karıştırılır fakat karıştırılmamalıdır çünkü tüy dökücü kremler, tüyleri geçici olarak yok olmasında etki ederken, tüy azaltıcı ürünler tüyler üzerinde kalıcı bir etki bırakırlar. Bioder markasını tüy azaltıcı serumları, tüyün bulunduğu bölgede köklere masaj yapar gibi uygulanmaktadır ve bu tüy azaltıcı bitkisel ürünler sayesinde, tüy sorununa hem ekonomik hem de pratik bir çözüm getirmişlerdir.  Ağda gibi tüyü kökünden alacak herhangi bir yöntemle tüyler kökünden alındıktan sonra,  tüylerden arındırılan, kuru cilde yeterli miktarda ürün uygulandıktan sonra, ürün iyice yedirilecek şekilde günlük olarak uygulanır. Uygulamadan sonra herhangi bir durulama işlemi yapılmasına gerek yoktur. Kıl ve ten rengi ayırt etmeksizin kullanabileceğiniz Bioder Biocure ürünleri farklı cilt ve kıl yapısı göz önünde bulundurularak formüle edildiği için, cildin farklı bölgelerine uygulanmasında bir sakınca yoktur. Bioder kadın ve erkek cildine uygun olacak şekilde ürünlerini hem kadınlara özel bir seri olarak, hem de erkeklere özel bir seri olarak piyasaya sürmüştür. Ürün tüy dökücü değildir, düzenli kullanımda tüyleri kalıcı olarak azaltır.