Türkiye’nin en iyi kalite belgelendirme muayene kuruluşu

Türkiye’nin en iyi kalite belgelendirme muayene kuruluşu
20 Mayıs 2019 19:46

TÜRCERT A.Ş. olarak kuruluşumuz esas olarak iki ana başlık altında belgelendirme hizmetleri vermektedir:

 

 
Sistem belgelendirme hizmetleri, başta ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 50001 Enerji Yönetimi Sistemi, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi olmak üzere çok sayıda yönetim sistemini kapsamaktadır.
Spesifik belgelendirme hizmetleri, başta GMP İyi Üretim Uygulamaları Sistemi, BRC Food Gıda Güvenlik Sistemi, HELAL Belgesi, CE Belgesi, ROHS Belgesi, ECOmark Belgesi ve Organik Ürün Belgesi olmak üzere çok sayıda spesifik sistemi kapsamaktadır.
Kuruluşumuz, güçlü bir teknolojik altyapı ve eğitimli ve deneyimli uzman bir çalışan kadrosu ile müşterilerine birçok yönetim sistemi ve spesifik belgelendirme hizmetleri vermektedir. Bu hizmetleri verirken, yerli ve yabancı kuruluşlar tarafından yayınlanan standartlara, dünyanın her yerinde kabul gören yöntemlere ve yürürlükte olan yasal düzenlemelere uyulmakta ve kaliteli, hızlı, kusursuz ve güvenilir bir hizmet verilmektedir.
Laboratuvarımız esas olarak beş ana başlık altında laboratuvar hizmetleri vermektedir:
Elektriksel testler: Bu kapsamda verilen başlıca testler şunlardır: aydınlatma armatürleri testleri, aydınlatma ölçümleri, dielektrik dayanım testleri, elektrikli tıbbi cihaz testleri, IP testleri, kablo testleri, kaçak akım testleri, katodik koruma testleri, LVD testleri ve EMC testleri.
Endüstriyel testler: Bu kapsamda verilen başlıca testler şunlardır: aks (dingil) testleri, ayakkabı testleri, bal testleri ve analizleri, cam testleri, cam yangına dayanım testleri, çatı ve kompozit testleri, darbe dayanım testleri, deterjan testleri, ekolojik testler ve gübre testleri.
Uygunluk testleri: Bu kapsamda verilen başlıca testler şunlardır: atık testleri, bağlantı güvenliği testleri, boyut kontrol testleri, çevre uygunluk testleri, cihaz uygunluk testleri, düşürme testleri, emisyon testleri, hava akış testleri, hava kalitesi testleri ve hava mikrobiyolojisi testleri.
Spesifik testler Bu kapsamda verilen başlıca testler şunlardır: ahşap testleri, ambalaj testleri, bebek ürünleri testleri, enerji tasarruf ve verimlilik testleri, enerji testleri, inşaat testleri, ısı dayanım ve geçirgenlik testleri, kırtasiye testleri, kompozit testleri ve malzeme testleri.
Diğer testler: Bu kapsamda verilen başlıca testler şunlardır: agrega testleri, aksesuar testleri, çalışma ortamı gürültü ölçümleri, çanta testleri, cüzdan testleri, deniz suyu analizleri, elbise testleri, fiziko kimyasal analizler, fiziksel analizler, fiziksel testler ve GDO-GMO analizleri.
Kuruluşumuz, güçlü bir teknolojik altyapı ve eğitimli ve deneyimli uzman bir çalışan kadrosu ile müşterilerine birçok laboratuvar hizmetleri vermektedir. Bu hizmetleri verirken, yerli ve yabancı kuruluşlar tarafından yayınlanan standartlara, dünyanın her yerinde kabul gören yöntemlere ve yürürlükte olan yasal düzenlemelere uyulmakta ve kaliteli, hızlı, kusursuz ve güvenilir bir hizmet verilmektedir.
Laboratuvarımız test hizmetlerinde üç ana başlık altında muayene hizmetleri vermektedir:
Kaldırma ve iletme ekipmanları muayene hizmetleri başlıca şu ekipmanları kapsamaktadır: caraskal, forklift, halatlı çektirme (trifor), kule vinç, vinç, lift, mobil vinç, platform, transpalet, zincirli çektirme (hubzug), araç kaldırma lifti ve istif makinası.
Basınçlı kaplar ve tesisatlar muayene hizmetleri başlıca şu ekipmanları kapsamaktadır: boyler, buhar kazanı, genleşme tankı, hidrofor tankı, kalorifer kazanı, kazan daireleri, kızgın yağ kazanı, kompresör ve hava tankı ve otoklav.
Spesifik muayene hizmetleri başlıca şu konuları kapsamaktadır: asansörler, gıda hijyeni, tahribatsız muayene, tesisat kontrolleri, yapı ve inşaat iskeleleri, yürüyen merdivenler ve bantlar, çelik halat tahribatsız muayenesi ve yangın tesisatı.