SETAY Mobilya

SETAY Mobilya
8 Şubat 2018 14:37

Bakın sizlere en kaliteli mobilyaları üreten ve en uygun fiyatlarla sizlere sunan bir firmadan bahsetmek istiyorum. Bu firma Setay Mobilyadır. Bu firmanın ürünlerini ve hizmetlerini görmek, satış mağazaları hakkında bilgi almak için www.setay.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Bu ihtiyaçlarımız için şu meşhur markaların mağazalarını gezdim. Kalite konusunda bir şey diyemeyeceğim ancak inanın bana çok fazla para istiyorlar. Ya her parçadan ayrı ayrı para alıyorlar. Biz takım olarak alalım dedik öyle indirim falan da uygulamıyorlar. Tabi bu bizim beğendiğimiz ürün için geçerli. Belki önceki sezonlardan indirimli ürünler de vardır.

 

Neyse, mağazanın birinden çıktık. Diğerine geçtik. Oralarda da hoşumuza giden ürünleri araştırdık ancak hep bütçemizi aştığını gördük. Daha sonra internet üzerinden yeni markalar ve mağazalar araştırırken Setay Mobilya ile ilgili bir yazıyı gördüm.  Yazıda, firmanın kalitesinden, ürünlerinin kullanışlı ve sağlıklı olmasından aynı zamanda da kaliteli ürünlerin uygun fiyatlarla satılmakta olduğundan falan bahsediliyordu.

 

Hemen neden bu firmayı sizlere anlatma gereği duyduğumu söylemek istiyorum. Öncelikle, ben de dahil birçoğumuzun marka takıntısı vardır. Özellikle reklamlar sayesinde isim yapmış ve mobilya denildiğinde ilk akla gelen firmalar olmayı başarmış olan belirli markalar vardır. Geçenlerde çocuklar için bir genç odası takımı almak istedim. Oğlumun yanı sıra bir de kızım olduğu için yatak olarak da bir tane şık ranza düşündüm.

 

Ben de kaybedecek neyim var. Bir de bu Setay Mobilya ürünlerine bir göz atayım dedim. Aklımdaki model ile hemen hemen aynı bir genç odası takımı gördüm. Daha önce gezdiğim ve beğendiğim ürünlerden de çok daha kullanışlı görünüyordu. Fiyatını görünce inanamadım. Ya dedim ki eşime, şimdi bu insanlar da bu ürünlerden para kazanıyorlar diğerleri de. El insaf ya marka diye bu kadar da fiyatlar yüksek tutulmaz ki.

 

Oğluma kalsa arabalı yatak istiyor ancak bizim ailemiz için mantıklı olan ranzalar olacaktır. Çünkü hem yer sıkıntımız var hem de uzun vadede düşünmek zorundayız.

 

Hatta daha önce baktığımız arabalı yatak bile burada çok uygun fiyatla satılıyordu. Çok kullanışlı da ranza modelleri vardı. O günden sonra dedim ki ben bu Setay Mobilya ile tanışmalıyım.