Rent A Car Açmak

Rent A Car Açmak
15 Ekim 2020 11:28

Ek iş sektöründe hem kazandıran hem de geliştiren bir alanda çalışmak istiyorsanız rent a car açmak ideal bir fikir olabilir. İş fikirleri arasında sermayesi yüksek ancak kazancı da oldukça karlı olan rent a car firmaları için KOSGEB desteğinden yararlanılabilmektedir. Sektörel olarak, girişimcilerin kazanç sağlayacağı alanlardan biridir.

 

 

Rent A Car KOSGEB Desteği Ne Kadardır?

KOSGEB, yeni iş girişimcileri için birçok alanda kazanç sağlayabilecekleri ödemeler sunmaktadır. Sermaye alanını genişletmiş olan KOSGEB, özellikle kredi çekmeden de sermaye sahibi olabileceğiniz seçenekler sunar. Devlet desteği ile rent a car açmak için başvuru yaparak, 150.000 TL alır ve sadece 100.000 TL’sini geri ödersiniz. Aynı zamanda bu 100.000 TL alarak sadece 50.000 TL ödemenize de denk gelebilmektedir. KOSGEB desteği alarak, rent a car sahibi olabilir, araç, donanım ve personel gibi masraflarınızın ilk aşamada karşılanmasını sağlarsınız. Kredi yoluyla da alabileceğiniz bir destek olan Türkiye’de yeni girişimcilere özel seçenekler sunularak, kar edebileceğiniz kazanç kapıları açılacaktır.

Rent A Car Nasıl Açılır?

Rent a car açmak için belirli bir sermayeye muhakkak ihtiyacınız olacaktır. Özellikle son model araçlar ve araç vergileri de düşünülürse, kazancınızın az olabileceğini düşünmeniz gayet normal. Ancak kar marjı yüksek olan araç kiralama firmaları, 250.000 TL bir sermayeyle rahat bir şekilde araba kiralama firması açabilmektedir. Şirket kurarken gerekli olan ticari sicil gazete fotokopisi, sabıka kaydı ve bildirim belgesi fotokopisine ihtiyaç duyulurken aynı zamanda araç filonuzu da paylaşmanız gerekmektedir.

Ofis kurmanız, araç bakımı ve araç özellikleri bakımından da ruhsatlı olan iş yerine sahip olmanız gerekmektedir. Kurumsal bir firma olacağınızı belgelemek için bütün belgelerinizi tamamlamanız ve bu şekilde firmanızı işletmeniz önemlidir.

Rent A Car’dan Ne Kadar Kar Edilir?

Araç kiralama işletmesi açmak, kurumsal alanda ve bireysel alanda çalışmalarınıza ne kadar özen göstereceğinize bağlı olarak kar alanınızı genişletir. Hizmet potansiyeliniz üzerinden araç kiralama firması olmak aylık olarak yüksek gelir elde etmenizi sağlayacak seçenekler sunmaktadır. İşletme açarken kar edebileceğiniz alanlar arasında ilk sırada olduğundan emin olabilirsiniz.

 

KAYNAK : https://www.imfriends.net/category/is-fikirleri/