O PM üyeleri dilekçelerini kuryeyle gönderdi!

O PM üyeleri dilekçelerini kuryeyle gönderdi!
17 Şubat 2019 12:07

Aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim edilmesine sayılı günler kala CHP’de muhalif üyeler Parti Meclisi’nin (PM) olağanüstü toplanması talebini sürdürüyor.

 

Başak Kaya / Sözcü

 

Başta Şanlıurfa Siverek adayı Mehmet Fatih Bucak ve İstanbul Maltepe adayı Ali Kılıç olmak üzere, tartışmak yerlerin yeniden değerlendirilmesini isteyen muhaliflerin girişiminin perde arkası da ortaya çıktı.
PERSONEL YOKTU
Aralarında PM üyeleri Hakkı Süha Okay, Haluk Pekşen, Gökhan Günaydın, Selin Sayek Böke, Erdal Aksünger, Mehmet Ali Çelebi, Gaye Usluer ve İlhan Cihaner’in de bulunduğu isimler önceki gece dilekçelerini Genel Merkez’e teslim etmek istedi. Ancak personel olmadığı için dilekçe işleme alınmadı. Dilekçe daha sonra faks çekildi ve kurye aracılığıyla CHP Genel Merkezi’ne ulaştırıldı.
Dilekçenin yarın işleme alınması ve üç günlük çağrı süresi gerektiği için listelerin YSK’ya tesliminin ardından PM’nin toplantıya çağrılması bekleniyor. Muhalif üyeler ise listeler teslim edildikten sonra PM’nin toplanmasının “Vicdanları kanatacağını” savunuyor.