O pilot da Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı yaptı!

O pilot da Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı yaptı!
28 Haziran 2018 12:50

Muharrem İnce’nin İzmir mitinginde helikopter ile Gündoğdu Meydanı semalarında gösteri uçuşu yaparak gündem olan uçuş mühendisi ve pilot Dursun Türkekul, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısında bulundu.

 

 

Türkekul, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda ayrıca, Kılıçdaroğlu’na destek verenler için şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Sizlerin, Kılıçdaroğlu hayranlığınızın aslında çıkarlarınıza olan hayranlık olduğunu bilmek beni üzüyor. Kalk ayağa kalk! Siyaset; kirli oyunlarınızsa, Siyaset; çıkar uğruna umutları söndürmekse. Siyaset; gördüğünü, görmezden gelmekse. Ben siyaseti bilmiyorum. Varsın bize sünger çeksinler.”

 

 

Paylaşımlarının sonuna helikopter emojisi eklemeyi de ihmal etmeyen Dursun Türkekul, “Kemal Kılıçdaroğlu ‘Koltuk sevdası olanların bu parti’de işi yok’. Doğru demiş ne işi var” ifadelerini kullandı.

 

 

Türkekul seçim sonuçlarını ise şöyle değerlendirdi:

 

 

“24 Haziran seçim sonuçları sorumlusu,9 seçim kaybeden,parti oy oranını %25’den yukarı çıkaramayan, gençlerin ve halkın umudu olamayan Genel Başkan istifa etmelidir. 50 günde parti oy oranını %30 seviyelerine çıkaran, gençlerin ve halkın umudu olan, gittiği her yerde ses getiren, dava adamı olan, Sayın Muharrem İnce’yi genel başkan olarak görmek istiyoruz. Kimin teyze oğlu. İspatladı.”