Online Matbaanın Avantajları

Online Matbaanın Avantajları
15 Kasım 2017 12:08

Teknolojinin gelişmesi insan hayatının her noktasında değişimler yaşanmasına neden oldu.

 

 

İletişim, alışveriş, sosyalleşme gibi pek çok farklı alanda köklü değişimler meydana gelirken insan ilişkileri, iş ilişkileri ve bunlara bağlı yöntemlerde de değişiklikler yaşandı. Online matbaa da bu noktada teknolojinin sağladığı faydalardan dikkat çekici bir şekilde yararlanılmasına imkan vermektedir. Baskı tekniklerinin gelişmesi kişi ve kurumların basılı materyallere olan ilgisinin artmasına neden oldu. Her gelişme yanında çeşitli avantajları ve dezavantajları beraberinde getirirken baskı alanında yaşanan değişimler günümüzde daha kaliteli, dikkat çekici ve kolay baskı hizmeti almanın önünü açmıştır.

 

Ekonomik Çözümler

 

Online matbaa çözümleri herkese daha ekonomik çözümler sunar. Türkiye’nin dört bir yanından ulaşabileceğiniz bir matbaa sahibi olmak için her il ve ilçede bir şube bulundurmanız gerekirken işlemlerin dijital olarak yapıldığı bir platformda maliyetleri minimuma çekerek herkese ulaşabilirsiniz. Maliyetlerin azalması tek taraflı fayda sağlamaz. Azalan matbaa maliyetleri aynı zamanda baskı maliyetlerini de düşürerek sipariş verenlerin çok daha ekonomik çözümler elde etmesini sağlar. Bu sayede karşılıklı kazanç sağlanan bir iş modeli ortaya çıkmış olur.

 

Hızlı ve Pratik

 

Online matbaa hizmeti aldığınız zaman hiçbir şekilde matbaaya gitmenize gerek kalmaz. Bu hizmet, bilgisayarınızın başındayken rahatlıkla alabilirsiniz. Online hizmet almak istediğiniz zaman size her konuda yardımcı olabilecek danışmanlar ile isterseniz dijital yöntemlerle iletişim kurabilir isterseniz de telefonla konuşarak sorularınıza cevap alabilirsiniz. Bu size sonuç odaklı ve etkili bir iletişim sağlamanın yanı sıra oldukça fazla zaman kazandırır. Geleneksel matbaacılıkta tasarımın matbaaya gönderilmesi, revizelerin görüşülmesi, baskı aşamasına geçilmesi ve nihayetinde baskıların teslim alınması ile devam eden süreç zaman kaybetmenize neden olmanın yanı sıra oldukça hiç pratik değildir.

 

Tasarım Desteği

 

Online matbaa hizmetleri baskı sürecinin en başından en sonuna kadar destek sağlar. İletişim kurmanın en etkili yöntemi kısa sürede çözüme ulaşmak olduğu için baskı işlemlerinin her alanında hizmet veren online matbaalar ile kısa sürede sonuca ulaşırsınız. Bir baskı yaptırmak istediğiniz zaman gerekli olan tasarım materyallerine online matbaalar aracılığı ile sahip olabilirsiniz. Ayrıca online matbaada çalışan tasarımcılardan destek alarak hem tasarım hem de baskı çözümlerinizi tek bir yerde çözme şansına sahip olursunuz. Bu sayede tasarım sebebiyle meydana gelebilecek baskı hatalarının da önüne geçersiniz.

Hızlı Teslimat

 

Online matbaa ile çalıştığınız zaman baskıların teslim süresinin oldukça kısa olduğunu görebilirsiniz. Bu matbaalarda hızlı teslimatla birlikte baskıların kargolanması da size büyük kolaylık sağlar. Çok sayıda yaptırdığınız baskıları taşıma zahmetinden kurtularak kargo ile kısa sürede teslim alabilirsiniz. Bu sayede zamandan, iş gücünden ve paradan tasarruf etmeniz mümkündür.

 

Her İhtiyacınız Bir Arada

 

Dijital baskı merkezleri kartvizit, broşür veya dosya gibi baskı ihtiyaçlarınızda çözüm sunabilirler; matbaalar ise çok sayıda yaptıracağınız baskılarda ekonomik seçenekleri ile dikkat çekerler. Her tasarımı, kesim yöntemi ya da baskı tekniği aynı matbaa içerisinde bulunmayabilir. Online matbaa ise size tüm çözümleri bir arada sunar. Az sayıda baskılar için dijital baskı, çok sayıda baskılar için ofset baskı hizmeti alabileceğiniz online matbaalarda davetiyeden antetli kağıda, kapaklı dosyadan CD zarfına kadar pek çok baskı ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Kurumsal kimlik tasarımları için gereken baskı ihtiyaçlarınızı da tek bir matbaadan karşılamak size ekonomik ve standart baskı çözümleri sunar. Promosyon ürünleri için farklı bir yere, takvim ya da ajanda gibi materyaller için farklı bir yere gitmek yerine tüm ihtiyaçlarınızı online matbaa hizmetleri ile karşılayabilirsiniz.