Muharrem İnce’den Erdoğan’a: O küfretsin ben uzay diyeceğim

Muharrem İnce’den Erdoğan’a: O küfretsin ben uzay diyeceğim
12 Mayıs 2018 13:24

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Denizli’de konuşuyor. İnce “CHP pisliktir, çöplüktür’ diyen Erdoğan’a “Çöp diyor tezek diyor hiç cevap vermeyeceğim. Testide ne varsa ağızdan o çıkar.Cevap vermeyeceğim. Ekonomiyi nasıl batırdıklarını nasıl kurtulacağımızı açıklayacağım.” diye seslendi.

 

 

Muharrem İnce’nin konuşmasından satır başları şöyle;

-Kimin akıllı telefonu var kaldırın. Türkiye’de ve dünyada bir ilk yapıyoruz. Hükümetin ve milletin medyası var. Bizim çılgın projemiz huzur.

-Çöp diyor tezek diyor hiç cevap vermeyeceğim. Tesdide ne varsa ağızdan o çıkar.

-Cevap vermeyeceğim. Ekonomiyi nasıl batırdıklarını nasıl kurtulacağımızı açıklayacağım.

-Endüstri 4.0 dünya 3,5 senedir bunu konuşuyor. Türkiye’nin cumhurbaşkanı meydanlarda çöpü konuşursa geleceği kaybederiz.

-Amacım geleceğin gençlerine bu telefonu yaptırmak. O çöp yığını diyecek ben kuantum diyeceğim. O küfretsin ben uzay diyeceğim. Bunları anlatacağız.

-Onun projesi kanal açmak olsun benin ki huzur, huzur..

-Türkiye endüstri 4.0’ı yapmazsa hep fakir kalır.

-Bana ‘gariban mililetvekili’ diyor aldığımız parada pek fark yoktur o nasıl zengin oldu ben nasıl fakir kaldım ben onu anlamadım.

-Ben insanları Alevi Sünni diye ayırmam. Mal varlığımız farklı olabilir ama benim gönlüm çok zengin.

-Ben ülkenin geçlerine yıllarca fizik anlattım. Türkiye’nin kendi labaratuvarları olmalı dedim.

-Okuttuğum çocuklardan mühendis, doktor olanlar var. Geçenlerde bir öğrencimle karşılaştım ne yapıyorsun dedim ‘kalp cerrahıyım’ dedi. Bakın görüyor musunuz mutluluğu.

-Madem ekonomimiz iyi neden Türkiye’de geçlerin yüzde 20’si işsiz. Ortada bir sorun var demekki.

-Kemal Sunal filmlerinde ki gibi demek ki Türkiye’nin tahlil sonuçları da başka bir ülkeyle karışmış. Batıyoruz beyler batıyoruz.

-‘Cumhurbaşkanı olduğunda Tayyip Erdoğan’ı yargılayacak mısın?’ diye soruyorlar. O benim işim değil, o yargının işi. Devlet intikamla yönetilmez.

-Yargıçlar çay toplamayacak, önünü iliklemeyecek. Yargıçlar cumhurbaşkanına görünce ayağa kalkmayacak. Yargıçlar beni de Tayyip Erdoğanı da yargılamalı. Bu düzene son vereceğiz.

-Çobanlık yaptığım dönemde hiç unutmuyorum o kırma masanın altında ders çalıştığım günleri hiç unutmuyorum. Bugün bu ülkede binlerce böyle çocuk olduğunu biliyorum.

r5

r4

r3

r2

r1
index1 index2

1 2 3 4

1 2 3

 

 

index