Muharrem İnce salona giderken annesi böyle dua etti!

Muharrem İnce salona giderken annesi böyle dua etti!
4 Mayıs 2018 11:27

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, adaylığının açıklanacağı toplantı için Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’na giderken annesi Zekiye İnce, Yalova’nın Elmalık Köyü’ndeki evinde oğlu için dua ediyordu.

 

 

 

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak ismi açıklanan Muharrem İnce’nin köyündeki evinde yaşanan heyecanı Cumhuriyet Yalova Muhabiri Faruk Kırtay takip etti.

İnce’nin adaylık kararının açıklanacağı Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’na gidişinin televizyondan izleyen annesi Zekiye İnce ve yakınları büyük bir heyecan ve gururla izledi.

 

 

ANNE DUASI ALDI

 

 

Muharrem İnce’nin annesi Zekiye İnce, oğlunun ekrandaki görüntüsünü izlerken “Allah sana gayret, kuvvet versin. Bu memleketi kötülüklerden temizleme gücü versin inşallah” diye dua etti.

 

 

“OĞLUM ARTIK TÜRKİYE’NİN EVLADI”

 

 

Anne Zekiye İnce, oğlunun adaylığı hakkındaki duygularını şöyle anlattı:

“Elbetteki evladınla gurur duyuyorsun. Hem gurur duyuyorum hem de üzülüyorum. Zor bir işin altına girdi. Zaten çok seyrek görüyorduk şimdi hiç göremeyeceğiz. Torunu olacak, torununu göremeyecek. İnşallah, Allah’ın izniyle başarılı olacak. Allah izin ederse olacak. Bizim dediğimizle değil. Cenabı allah bnüyüktür. Doğru kuluna hak yardımcı olur inşallah. Güveniyorum. Şimdiye kadar Muharrem Benim çocuğumdu, şimdiden sonra bütün milletin, Türkiyemizin çocuğu. Allah’a emanet” diye konuştu.

 

1

“MUHARREM BÜYÜK ATATÜRKÇÜDÜR”

İnce’nin teyzesi Nazire Düzyürek ise “Muharrem elimizde büyüyen, çok sevdiğimiz, çok başarılı bir oğlumuz. Kendine bir yol çizmişti, çocukluğunda Millet Meclisi’ne girmeyi düşünmüştü. Bu idealini yerine getirdi. Muharrem ideallistir, iyi şeyler düşünür. En çok da memleketini sever. Büyük Atatürkçüdür. Atatürk’ün izinden gider. Dürist, iyi, yalanı dolanı olmayan bir çocuktur” dedi.