Muharrem İnce: Kocaoğlu devam etmeli!

Muharrem İnce: Kocaoğlu devam etmeli!
9 Eylül 2018 13:01

24 Haziran genel ve cumhurbaşkanlığı sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce İzmir’e geldi.

 

 

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ

 

 

İnce, yeni dönemde izleyeceği yol haritasında dair net ifadeler kullanırken, parti içinde olağanüstü kurultay tartışmaları ve imza toplama hareketi sırasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun değişimden yana refleks göstermesine de değindi.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI KAMPANYASINDAN DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIM!

 

‘Yeni süreçte Muharrem İnce nasıl bir yol haritası izleyecek?’ sorusunu yanıtlayan İnce, “Önümüzde bir yerel seçim var. Ben partiliyim. 1979 ana seçimlerinden bu yana 40 yıldır bu partide mücadele ediyorum. Görev yapmadığım hiçbir yer kalmadı. Önümüzdeki yerel seçimde partimin 1 oy fazla alması için elimden ne geliyorsa onu yapacağım. Cumhurbaşkanlığı kampanyasında nasıl çalıştıysam ondan daha fazla çalışacağım” dedi.

 

 

MEVCUT BELEDİYELERE YENİSİNİ EKLEMEK İÇİN VAR GÜCÜMLE…

 

Kamuoyunda büyük bir kısım tarafından ‘CHP’nin doğal lideri’ olarak değerlendirilmesi karşısında konuşan İnce, “Ben şu an yerel seçimle ilgileniyorum. Partimin başarılı olması için çalışacağım. Mevcut belediyeleri koruyup yerine yenilerini eklemek için var gücümle çalışacağım” açıklamasında bulundu.

 

KOCAOĞLU DOĞRUSUNU YAPTI, DEVAM ETMELİ!

 

İnce, ‘Genel merkez değişimden yana refleks gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun durumu hakkında nasıl bir tavır sergiler?’ sorusuna da cevap verdi. İnce, “Sayın Kocaoğlu tecrübeli bir politikacı. Toplumun nabzını tutabilen, başarılı bir politikacı… Başarılı bir belediye başkanı… Bence doğrusunu yaptı. Bence devam etmeli. Gerisini bilemem” ifadelerini kullandı.