‘Muharrem İnce ezber bozdu’

‘Muharrem İnce ezber bozdu’
24 Mayıs 2018 10:01

24 Haziran seçimine 1 ay kala en merak edilen konulardan biri de liderlerin bugüne kadar nasıl bir profil çizdiği… Siyasal İletişim Uzmanı Gülfem Saydan Sanver liderlerin performansını değerlendirdi. Analize göre; İnce şaşırtıp ezber bozdu.

 

 

Türkiye erken seçime gidiyor. partiler çalışmalarını hızlandırdı. Peki bu süreçte liderler nasıl bir profil çiziyor. Ödüllü Siyasal İletişim Uzmanı Gülfem Saydan Sanver son virajda liderlerin performansını değerlendirdi.

 

Sözcü’den Nil Soysal’a konuşan Sanver, ” İlk defa iktidarın kampanyasını bir türlü oturtamadığını görüyoruz. Çünkügündem yaratan muhalefet oldu, rüzgarı yakalayan da seçimi alır.” dedi

 

 

İNCE: ÇOK ŞAŞIRTTI EZBER BOZDU

 

Sanver şunları kaydetti:

 

 

“Adaylar arasında en şaşırtıcı işler yapan Muharrem İnce oldu. Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etmek istemesi ve bu ziyareti gerçekleştirmesiyle, hem şaşırttı, hem de ezber bozdu. Aday olur olmaz hemen sahaya inmesiyle de gözlerin kendisine çevrilmesini sağladı. Bir rüzgar yakaladı. CHP rozetini çıkartıp, Türk bayrağı rozetini takması çok iyi bir hamleydi. Çünkü ikinci tura kalacak aday kendisi olursa, CHP’ye oy vermeyen seçmen gruplarından oy almasını da kolaylaştıracak.”