Millet İttifakı Keçiören adayı Şenel: Beka sorunu dedikleri koltuklarının gitmesi

Millet İttifakı Keçiören adayı Şenel: Beka sorunu dedikleri koltuklarının gitmesi
19 Mart 2019 09:37

Millet İttifakı’nın Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel, Ülkücü hareketin simge isimleri ile bir araya gelerek 31 Mart Yerel Seçimleri için ülkücülerden destek istedi. Şenel “Bu seçimde bir beka sorunu yok. Ben belediye başkanı olunca devlet yıkılacak mı? Bunların beka sorunu dedikleri yapıştıkları koltukların altlarından gitmesinden korkmalarıdır” dedi. Şenel, ayrıca belediye başkanı seçilmesi durumunda Ülkü Ocaklarının belirlediği genç bir ismi belediye başkan yardımcısı yapacağı sözünü verdi.

 

 
Şenel, MHP’nin kurucu önderleri arasında yer alan önemli isimlerin de aralarında bulunduğu çok sayıdaki ülkücü ile kahvaltıda buluştu. Yerel seçimler için ülkücülerden destek isteyen Şenel,“31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken ülkü davasının neferleri olan siz değerli abilerim ile dertleşmek ve sizlerin tavsiyelerini almak istedim. Ben bu kadar güzide bir topluluk karşısında şimdi projelerimi anlatacak değilim. Siz duayen abilerim zaten ilim ve irfan sahibisiniz. Biz sizlerle beraber kazanacağız” dedi.

 
“AÇLIK VE İŞSİZLİK BEKA SORUNUDUR ”

 
Şenel, şunları kaydetti:

 
“31 Mart’ta sadece bir yerel seçime giriyoruz. Bu bir genel seçim değil. Belediye başkanını, belediye meclis üyelerini ve muhtarları seçeceğiz. Yani bu seçimde bir beka sorunu yok. Ben belediye başkanı olunca devlet yıkılacak mı? Devletin beka sorunu varsa şu anda seçime gitmenin manası da yok. Ülkücü davasında çile çekmiş sizin gibi değerli arkadaşlarımız, bizler şu yaşta bile olsa devletin bekası için kanımızı da dökeriz, canımızı da veririz. Ülkede açlık, işsizlik var. Ancak bunlar beka sorunudur. Kendi beka sorunlarını bize mal etmeye çalışıyorlar. Bunların beka sorunu dedikleri yapıştıkları koltukların altlarından gitmesinden korkmalarıdır.

 
“BU ZİHNİYET TÜRKİYE’Yİ SURİYE YAPAR”

 
Seçimde insanları ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı dil kullanmak Türkiye’ye fayda değil zarar getirir. Kendisi cezaevine girerken annesi ve karısını teslim ettiği bir kadına (İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kastediliyor), ’O kadın’ diyerek cezaevi yolunu gösteren bir lider ile karşı karşıyayız şimdi. Bu zihniyet Türkiye’ye zarar getirir. Allah korusun Türkiye’yi Suriye, Irak, Libya yapar. Ama Türk milleti var olduğu sürece kesinlikle bunu yapamayacaklar. Biz ve çocuklarımız hala yaşıyoruz. Dolayısıyla bunlar gittiği zaman bu ülke yıkılmayacak. Türk milleti yaşamaya devam edecek. Fani bir insanla bir devleti kıyaslayamazsınız. Çünkü Türk milleti tarih sahnesinden hiçbir zaman inmemiştir. Fetret dönemi yaşamıştır ama sonrasında büyük imparatorluklar kurmuş ve cihana hükmetmiştir. Bu yurt Allah’ın izniyle dünya var olduğu sürece Türk yurdu olarak kalmaya devam edecek.”

 
“MİLLET İTTİFAKI’NIN PAYDASI ATATÜRK”

 
Şenel, şöyle devam etti:

 
“Recep Tayyip Erdoğan yüzde 50’yi geçeceğine inansa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi yanına almazdı. Demek ki pabuç pahalı. Millet İttifakı ise vatanseverlik, Atatürk ve cumhuriyet paydasında bir araya geldi. Büyük Türkiye’nin halini görüyor musunuz? ‘Tank yapacağız’ diyorlardı, domates satıyoruz. Yaptıkları yolsuzluk, yandaş kayırmacılık diz boyu. Devlet hazinesini yandaşlara hortumlama diz boyu. O yüzden de koltuklarını kaybetmek istemiyorlar. Geldiğimizde belediyelerde yapılan hırsızlıkları inceleyip ortaya çıkartmak bizim görevimiz. Türk milliyetçiliğinin belediyeciliği nasıl yapacağını herkese göstereceğiz inşallah.”

 
“MHP’NİN KEÇİÖREN’DE ZATEN ADAYI YOK”

 
Şenel, ayrıca belediye başkanı seçilmesi durumunda Ülkü Ocakları’nın belirlediği genç bir ismi belediye başkan yardımcısı yapacağını söyledi. MHP’nin kurucu önderleri arasında yer alan köklü bir ülkücü ise “Ben hala MHP’liyim ve bu seçimde MHP’nin Keçiören’de zaten adayı yok. Birileri seçimi alabileceğini düşünüyor ama hiçbir şey garanti değil. Allah Güçlü Başkanın bu hamlesini başarı ile sonuçlandırsın inşallah” diye konuştu.