Marmaris dalış turu

Marmaris dalış turu
6 Mart 2017 15:12

Marmaris dalış turu etkinliği kapsamında hayatınız boyunca muhteşem bir anı olarak kalacak olan bir dalış etkinliği yaşamış olacaksınız.

 

 

 

 

Tur esnasında tüm gün iki kez dalış etkinliği yapacaksınız. İlk dalış etkinliği sabah saatlerinde ve yedi metre derinliğe kadar inerek yapılacaktır. Bunun yanında ikinci dalış etkinliği teknenin alt bölümünde yapacağınız öğle yemeği sonrasında düzenlenecek ve yerin 14 metre altına inerek düzenlenecektir. Tur bilgilendirmesi işinde tecrübeli ve profesyonel eğitmenler aracılığıyla yapılmaktadır. Dalış eyleminin de dalış turunun da ne kadar büyük uzmanlık ve dikkat gerektirdiğinin farkındayız. Turun başlaması sonrası içiniz rahat olsun çünkü önceliğimiz her zaman güvenliğinizdir. Dalış turu etkinliğinde yer almak için herhangi bir belgeye sahip olmak zorunda değilsiniz. Dalış etkinlikleri 5 kişilik gruplar eşliğinde ve minimum 2 ya da 3 eğitmenle beraber yapılmaktadır. Peki tur hangi aylarda günlük olarak düzenlenmektedir? Dalış turu hangi saatler arasında yapılmaktadır? Bu sorulara yanıt bularak etkinlik hakkında daha fazla bilgi almaya devam edelim.

 
Unutulmaz tur deneyimi yaşayacaksınız

 
Bu tur etkinliği yaşayabileceğiniz en güzel tur tecrübelerinden biridir. Nisan ile Ekim ayları kapsamında günlük periyotta düzenlenmekte olan turlar arasında yer almaktadır. Bu anlamda turun hangi saatler arasında devam ettiğine de bakacak olursak, sabah 09.30’da başlayan tur, akşam 17.00’da tamamlanmaktadır. Tur esnasında katılan misafirler için de 45’er dakikalık 2’şer ara verilmektedir. Dalış öncesinde uzman dalış eğitmenleri aracılığıyla 30 dakika boyunca dalış anlamında bilgilendirme yapılmaktadır. Tedirginlik söz konusu olabilir ancak emin olun uzman eğitmenlerimiz aracılığıyla bu tedirginliğinizi yeneceksiniz. Tur etkinliğini sürdürdüğünüz tekne iki katlıdır. Bu anlamda teknenin üst katında, tüm katılımcılara yetecek kadar şezlong bulunmaktadır. Bu yolla rahatlıkla güneşlenebilir ve turu bu şekilde sürdürebilirsiniz. Teknenin alt bölümünde de güneşten bunaldığınızı düşünüyorsanız ve gölgede tur etkinliğine devam etmek istiyorsanız, teknenin alt bölümünü tercih edebilirsiniz. Ayrıca alt kısımda öğle yemeğini tüketebileceğiniz bölüm de yer almaktadır.

 
Erken rezervasyon yaptırmanız önerilir

 
Teknenin kapasitesi 80 kişidir. Ancak dalış turu etkinliği kapsamında kabul edilen kişi sayısı 50 ile sınırlandırılmıştır. Bu nedenle bu tur etkinliğine katılmak isteyen ziyaretçilerin minimum bir gün öncesinden rezervasyon yaptırmalarını öneriyoruz. Hatta yaz ayında en azından 3-4 gün daha erken rezervasyon aracılığıyla yerinizi ayırttırmanız yararınıza olacaktır. Çünkü hem yoğun talep gösterilen tur etkinliklerinden biri, hem de hayatınız boyunca unutamayacağınız bir etkinliğe katılmak için geldiğinizde, yer kalmadı cevabı almanızı ve hayal kırıklığına uğramanızı istemeyiz. Rezervasyon işlemini online olarak internet üzerinden yapabilmeniz mümkün. Hatta bu anlamda da ön ödeme yapmanız gerekmiyor. Ayrıca dalış turu etkinliğiniz esnasında kayıt altına alınan tüm fotoğraf ve videoları da tur sonunda ek ücret ödemeniz karşılığında satın alabilirsiniz. Böylesine özel bir deneyimi ölümsüzleştirmeyi istemeniz gayet doğal. Bu nedenle Marmaris dalış turu sizin için vazgeçilmez bir tur konumunda yer alacaktır.

 

 

Bu tur hakkında daha detaylı bilgi almak için http://tr.marmaris.info/project/marmaris-dalis-turu/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.