Marka Tescil Sorgulama

Marka Tescil Sorgulama
26 Haziran 2018 16:48

Ürün veya hizmetlerinizi güvence altına almak, sektörde söz sahibi olmak için marka tesciline gereken önemi göstermelisiniz. Türk marka tescil ekibi sizin adınıza marka tescil sorgulama işlemlerinizi uzman ekibi ile sürdürmektedir. Marka başvurunuzu yaptıktan sonra tüm adımlar uzman ekip tarafından titiz bir araştırma ile ilerlemektedir.

 

Ayrıca size patent sorgulama konusunda da destek sağlayan bu uzman ekip sonuçlara en kısa sürede ulaşmanıza da olanak sağlıyor. Ürün veya hizmetinize ait ismin başka bir kişi yada firma tarafından kullanılmasını istemiyorsanız Turkmarkatescil.com ekibi ile tanışmalısınız. Başvurunuza en kısa sürede dönüş yaparak sürecin hızlı bir şekilde başlamasını sağlamaktadırlar.

Şimdi size turkmarkatescil.com web sayfasını ziyaret ederek marka başvuru formunu doldurabilirsiniz. Yaptığınız başvuru en kısa sürede bir marka uzmanı tarafından incelenerek tarafınıza telefon ile dönüş sağlanacaktır. Başvuru yaptığınız isim tescili uygunsa sizden istenilen belgeleri marka ekibine ileterek marka başvuru sürecinizi başlatabilirsiniz.

Tescilli bir markaya 10 yıllık bir süre boyunca sahip olabilirsiniz. Bu süre boyunca herhangi bir aylık yada yıllık ücret ödemezsiniz. 10 yıllık periyotlar boyunca tescilli markanızı dilediğiniz kadar yenileme hakkına sahipsiniz.

Unutmamalısınız ki gelişen ve gelişmekte olan firmalar marka tesciline, patent tesciline gereken önemli fazlası ile göstermektedir. Sizde tescilli bir markaya sahip olarak marka ve firma değerinizi her geçen gün katlayabilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak ve marka sahibi olmak için https://www.turkmarkatescil.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.