Kurban Bayramı’nda marketler de kurban satışı yapacak

Kurban Bayramı’nda marketler de kurban satışı yapacak
11 Ağustos 2017 15:36

KURBAN Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte birçok market de kurban kesimine başlayacağını açıkladı. Marketler zinciri Migros da İslami usüllere göre kesilecek yerli kurbanlıklar ile müşterilerine hizmet vereceğini belirtti.

 

STANBUL, (DHA

 

12 kilogramlık koç 995 TL fiyatından satışa sunulurken, 16 kilogramlık koç 1155 TL, 21 kilogramlık 7 eşit hisse büyükbaş ise 1295 TL’den satışa sunulacak. Money Bonus Kart kullanan müşterilere ise anında 75 TL’lik indirim uygulanacak.

Kurbanlıklarda kredi kartına 9 taksit imkanı da sunan Migros, mağazadan teslim sonrası sağladığı ek hizmet ve adrese teslim seçenekleriyle, bu bayram da kurbanlık siparişin tercihi oluyor.

Migros, müşterilerine bu Kurban Bayramı’nda da sağlıklı ve güvenilir kurban almanın rahatlığını yaşatıyor. Veteriner hekimler tarafından Anadolu’nun dört bir yanındaki yetiştiricilerden özenle seçilen kurbanlıklar, çağdaş yöntemlerle, noter huzurunda, İslami koşullara uygun olarak kesiliyor. Kurban siparişleri Migros mağazalarından, 4441044 numaralı müşteri hizmetleri hattından veya www.sanalmarket.com.tr üzerinden verilebiliyor.