Kılıçdaroğlu: CHP’li belediyelerden yüzde 99 memnunum

Kılıçdaroğlu: CHP’li belediyelerden yüzde 99 memnunum
14 Nisan 2018 09:55

Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkanlarıyla Konya’ya buluştu. Toplantının basına kapalı bölümünün kapanışında konuşan Kılıçdaroğlu, yerel seçimlere az bir zaman kaldığını belirterek, seçmene verilen vaatlerin bitirilmesi ve çalışmaların iki katına çıkarılmasını talep etti.

 

 

 

2019 seçimlerinde CHP’nin tarihi bir başarıya imza atacağını belirten Kılıçdaroğlu, “Çok çalışırsak şuna emin olun yerel seçimlerden sonra bu salona sığmayacağız” dedi.

 

YÜZDE 99’DAN MEMNUNUM

 
Mevcut CHP’li belediye başkanlarının çalışmalarından yüzde 99 oranında memnun olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Aday belirlenme süreci konusunda Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun bir çalışma yapıyor. Onun yaptığı çalışma çerçevesinde YSK’nın seçim takvimi doğrultusunda adaylarımızı ilan edeceğiz” bilgisini paylaştı.

 

 

İSİM VERİN AÇIKLAYALIM

 
CHP’nin elinde olmayan belediyelere ilişkin isim arayışında olduklarını da belirten Kılıçdaroğlu, “Elimizde olmayan belediyelerle ilgili bize isim getirin. Yapacağımız araştırmalarda o isim çıkıyorsa o ismi belirleriz ve çalışmalarına başlar” çağrısında bulundu.

 

 

LİDERLER ZİRVESİ OLABİLİR

 
Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda da bilgi veren Kılıçdaroğlu, Mayıs ayında parlamenter sistemi savunan diğer partilerin genel başkanlarıyla bir liderler zirvesinin gerçekleşebileceğini söyledi.