Kenan Işık’ın ameliyatı bitti, yoğun bakımda!

Kenan Işık’ın ameliyatı bitti, yoğun bakımda!
21 Mart 2014 22:10

Devlet Tiyatroları Yönetmeni, İ.B.B. Şehir Tiyatroları Eski Genel Sanat Yönetmeni Kenan Işık, hastaneye kaldırıldı.

 

Spor sonrası, saunaya giren ve çıkışında fenalaşarak düşen Kenan Işık’ın başını duvara çarparak yaralandı. Beyin kanaması geçirdiği iddia edilen Kenan Işık’ın düşerek yaralandığı ifade ediliyor.

 

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

 

Devlet Tiyatroları Yönetmeni, İ.B.B. Şehir Tiyatroları Eski Genel Sanat Yönetmeni Kenan Işık, Amerikan Hastanesi yoğun bakımına kaldırıldı. Son gelen bilgilere göre Kenan Işık’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

SPOR SONRASI FENALAŞTI

 

Spor salonunda “kendimi iyi hissetmiyorum” dedikten sonra fenalaşarak yere düşen Işık’ın bu sırada kafasını çarptığı öğrenildi.

 

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden açıklama:

 

Kenan Işık, kafa travması geçirdiği ifade edilerek bilinci kapalı olarak ambulans ile 14:29’da hastanemiz Acil Servisine getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak, acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir.

 

ÇİÇEK DİLLİGİL’DEN AÇIKLAMA
Tiyatro oyuncusu Çiçek Dilligil, “Ameliyat bitti yoğun bakıma alındı, Durumu stabil, ilk 48 saat çok önemli dedi doktoru,uyutuluyor şu anda…” dedi.