En ucuzunu kapmak için… ABD’den Kara Cuma manzaraları…

En ucuzunu kapmak için… ABD’den Kara Cuma manzaraları…
1 Aralık 2013 09:51

Amerika’da Şükran Günü’nden sonraki cuma büyük indirimlerin yapıldığı Black Friday (Kara Cuma) gününde bir alışveriş merkezindeki iki kadının kavgası kameralara yansıdı.

 

Amerika’nın Philadelphia kentindeki Franklin Mills Alışveriş Merkezi’nde bir genç tarafından çekilen görüntülerde alışveriş çılgını bir kadın diğer kadına elektirik tabancasıyla saldırırken görülüyor.

 

Şaşkınlık ve korkuya olanları izleyenler etrafa kaçışırken en indirimli ürünleri önce almak için kavga ettikleri anlaşılan kadınlardan biri şok tabancasını çıkararak diğer kadının üzerine saldırıyor.

 

Alışveriş merkezinin müdürü daha sonra yaptığı yazılı açıklamada, sabah erken saatlerde kısa süreli paniğe neden olan iki kadının karıştığı kazanın güvenlik ekiplerince durdurulduğunu ve kadınların binadan dışarı çıkarıldığını bildirdi.

 

Amerika’da Şükran Günü’nden sonraki gelen ilk cuma gününde mağazaların yaptığı büyük indirimler sırasında yaşanan yoğunluk ve kalabalık kazalara neden oluyor.

 

Sabah erken saatlerde açılan mağazalardaki sürpriz indirimleri kaçırmak istemeyen binlerce kişi her yıl ilginç görüntüler oluşturuyor.

 

2008 yılında ABD’nin New York kentinde Walmart Mağazası’nın açılışını bekleyen müşteriler, kapılar açılır açılmaz içeri girerek izdihama neden olmuş ve 34 yaşında bir çalışanın ölümüne neden olmuştu.